Vespa Scooter Feilsøking

February 23

Vespa Scooter Feilsøking


Vespa er kanskje den mest kjente scooter i verden, og motorsykkel brukere i mange land også vurdere det mest fasjonable tur på to hjul. Selskapet beskriver sykkelen som "en enestående og ubetinget suksess," men problemer kan oppstå med dem over tid. Å få sykkelen i gang og gjør at det går greit innebærer kontroll og vedlikehold av en rekke ulike deler. Problemer med disse delene kan ofte fikse selv, men noen ganger tjenester av en kvalifisert mekaniker kan være nødvendig.

Bruksanvisning

1 Kontroller batteriet. Hvis Vespa ikke vil starte, kan batteriet være døde eller nesten døde og må lades. Mange ryttere vurdere å bruke kick start som en tidlig løsning. Sykkelen må være på stativet med tenningen slås på før du prøver dette. Forsiktig åpning av gassen som du sparke kick-start Spaken kan også hjelpe med å få motoren til å snu. Hvis kick start ikke fungerer, må du kanskje hoppe starte sykkelen. Med startkabler, fester batteriet til batteriet på en annen sykkel, og starte motoren normalt. Når sykkelen er i gang, må du holde motoren i gang for å lade batteriet.

2 Ta en titt på tennpluggen. Motor vaklende kan oppstå hvis den er skadet eller ikke fungerer som den skal. Pluggen tenner brennstoffblandingen inne i sylinderen for å gjøre sykkelen farten. Finn pluggen under setet til Vespa men over motoren. Se etter misfarging som kan indikere olje til gass-forholdet i sykkel er galt. Rengjør eller skift tennpluggen helt og prøver å starte sykkelen igjen.

3 Sjekk for brudd i den jevne driften av Vespa. Dårlig akselerasjon, støt eller lekkasjer kan indikere problemer med forgasseren. Vespa Vedlikehold nettstedet understreker viktigheten av denne delen som sier: ". Forgasseren på alle Vespas er noe som skal holdes rent og forseglet" Det er mulig å fjerne blokkeringer og gjenoppbygge en forgasser, men prosessen er komplisert og tar en bestemt mengde kunnskap og kompetanse.

4 Kontroller bremsene og girene på din Vespa fungerer som de skal, og sørge for at dekkene er fullt oppblåst og er ikke slitt. Problemer med noen av disse delene kan forstyrre den generelle jevn kjøring av sykkelen, og bestemte instruksjoner om dem kan bli funnet i sykkelens bruksanvisningen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com