Tenningsnøkkelen slår seg ikke i en 2000 Ford Focus

June 1

Tenningsnøkkelen slår seg ikke i en 2000 Ford Focus


En mislykket forsøk på å vri tenningsnøkkelen i Ford Focus indikerer indre skader låsesylinderen. Denne typen av skade som skjer typisk fra tvinge sylinderen for å slå mens rattet er i låst stilling. Låsesylinderen har mange tannhjul innenfor det som kan lett bli banket av sporet. Sviktende å låse rattet før du vrir om nøkkelen vil føre til en slik handling skal skje. Du kan fjerne låssylinderen i 2000 Ford Focus med noen få verktøy akkurat som hjemme. Jobben bør ta deg 20 til 30 minutter å fullføre.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på 2000 modell Focus og finn batteriet. Fjern den negative kabelen på bilens batteri med en pipenøkkel. Plasser kabelen bort fra sin tilkobling innlegg.

2 Åpne førerdøren på Focus og knele ned i døråpningen mot rattet. Nedenfor rattet, skal du se et rektangulært stykke trim som monteres mot dashbordet. Dette kalles kne-panelet.

3 Fjern de fire skruene på underleppen av kneet-panel med pipenøkkel. Trekk kne-panelet bort fra dashbordet. Sett panelet med sine fire bolter til siden, bort fra den umiddelbare arbeidsplass.

4 Fjern de to skruene fra nedre rattstammen liksvøpet med en stjerneskrutrekker. Jo lavere liksvøpet er den del av trim som dekker bunnen av Focus rattet.

5 Sett din Focus tenningsnøkkelen i låsen sylinder og slå den inn i posisjon 1. Hvis du ser på toppen av Focus låsesylinderen to inches fra nøkkelen, skal du se et lite hull. Innenfor hull som du ser ned på det, skal du se et lite hakk. Hold deg bladet på en liten flat skrutrekker ned i hullet og trykk ned på hakk. Mens du har hakket trykkes ned, ta ut tenningsnøkkelen - uten å slå den - og trekk låsesylinderen utover for å fjerne den.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com