Hvordan planlegge en Stilleben Sammensetning

July 17

Hvordan planlegge en Stilleben Sammensetning


Still life malerier er generelt enkle sammenstillinger av vanlige gjenstander som frukt i en bolle. Men hvis du noen gang lurt på hva som gjør din frukt i en bolle se annerledes ut enn de i kunstbøker, er det mindre om teknikk (selv om det hjelper også) og mer om hvordan du strukturerer scenen. Før du plasserer den første strøk med maling eller blyant på lerret - det er best å skissere flere forskjellige komposisjoner før de bestemmer seg for å velge. Les videre for noen tips til å komponere din egen "kunstbok" stilleben.

Bruksanvisning

1 Sett scene ved hjelp bokser, boller eller andre stigerør for å lage høydeforskjeller som vil gjøre komposisjonen mer interessant enn en på et enkelt, flatt plan. Hvis stigerør er dekorative de kan bli en del av scenen, eller du kan drapere dem med noe å skjule dem.

2 Ordne fortsatt liv objekter blant overflaten du har opprettet. Du vil gjøre mye ommøblering som du gjør hver trening skisse og vurdere de ulike elementene som går inn i en komposisjon. Skisser hver variant med nok detaljer til å tilbakestille det når du er klar til å male, men disse er bare skisser; de trenger ikke å være altfor komplisert.

3 Lag en søker ved å skjære et hull i et stykke papp eller sponplater som er i samme forhold som det ferdige arbeidet vil være. Dette bidrar til å blokkere ut det omkringliggende området og virkelig fokusere på de elementene du ser på. Søkere kan også kjøpes på kunst- og fotobutikker for en symbolsk sum.

4 Bestem mellom en åpen eller lukket komposisjon. Lukkede komposisjoner har alle elementer helt omsluttet av rammen, mens åpne komposisjoner har elementer som strekker seg utenfor det visuelle panel. Begge har sine fordeler og anvendelser avhengig av utseendet du går for, så prøv dem begge ut på at prøve skisser.

5 Avpass fortsatt liv enten symmetrisk eller asymmetrisk. Symmetrisk balanse er vanskeligere å trekke av, siden det må være nøyaktig eller øyet vil avvise den. Du har også muligheten til å jobbe ut av enten den horisontale eller vertikale aksen. Asymmetrisk balanse kan være lettere å arrangere, men likevel krever arbeid å effektivt balansere form av elementer med negativ plass i det omkringliggende området.

6 Lag en rytme i din fremdeles liv ved å gjenta ulike elementer i komposisjonen. Øyet vil automatisk finne og flytte til hvert tilfelle innenfor stykket der former, farger og mønstre er med vilje gjentas.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com