Hvordan å knytte et nytt tak i et eksisterende tak

July 3

Hvordan å knytte et nytt tak i et eksisterende tak


Hvis du bygger et tillegg til huset ditt må du knytte tillegg nye tak i det eksisterende taket. Dette er en utfordrende oppgave som du bør unngå hvis du ikke har huset bygging erfaring og mye hjelp. Siden dette prosjektet vil innebære strukturelle elementer av huset, er det lurt å ha en arkitekt tegne eller i det minste godkjenne planene for prosjektet. Du kan bli med noen modell av taket - gavl til gavl, hofte til hofte, gavl til hip, hip til gavl, eller skur til gavl - ved hjelp av lignende teknikker.

Bruksanvisning

1 Planlegg nytt tak forbindelse avhengig av hvor det vil bli gjort. En utvidelse av et tak, legge et tak på en gavl under en eksisterende tak og koble til en vinkelrett tillegg er prosjekter som krever forskjellige typer innramming. For de to første typer prosjekter, start ved å spikre en ny takstol til slutten truss av det gamle taket eller på veggen av huset. For en vinkelrett tillegg løfte en truss på plass og bruke den til å markere stedene for dalen boards på det gamle taket for å støtte nye sperrer og takstoler. Disse vil danne en trekant på taket.

2 Forbered området for taket tilkobling ved å fjerne gammel taktekking, ytterkledning eller andre elementer. Fjern disse materialene før du er ned til vindsperre eller utforming av det gamle taket. For extensions, løfte en truss på plass og spikre den til siste fagverket på det gamle taket eller på veggen av huset (feste til bjelkelag og stendere) og til toppen på den nye veggen. For en vinkelrett tillegg spiker to-tommers med seks-tommers dalen boards på det gamle taket, langs den merkede linjen, så spiker på plass en truss. Du må kutte og spiker i "Jack" sperrer av varierende lengde mellom dalen styrene og ryggen brettet på nytt tak.

3 til takstoler ned lengden av tilsetningen, i avstand 24 inches hverandre. Etter den siste fagverket er på plass, spiker på et høydedrag styret, som vil passe inn i spor i toppen av prefabrikerte sperrene. Bruk et nivå for å sikre at alle takstoler er lodd som du fester dette styret, som vil binde alle takstoler sammen. Dobbeltsjekk alle spikre å sørge for at takstolene er solid. Den siste fagverk kan ha for å være i avstand mindre enn 24 inches, for å samsvare med fire-fot med åtte fot omsluttende, men det skal være i flukt med utsiden av endeveggen.

4 Nail oriented strand board (OSB) decking over alle de nye sperrene. Installer bøyd metall blinkende der de gamle og nye tak møtes og på toppene og metall drypp kanter langs takskjegget. Dekke taket med taktekking papir, overlappende sømmer sjenerøst, deretter spikre på helvetesild. Sett ytterkledning på nytt tak slutt, bytter fjernet fra det gamle taket området.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com