Gave ideer for en 32 år gammel kvinne

March 20

Gave ideer for en 32 år gammel kvinne


Turning 32 kan være et landemerke bursdag for en kvinne. Det kan være en tid da hun seriøst vurderer sine mål og ambisjoner eller føles som hun har et solid grep om hennes liv og hva som skjer i den. Kjøpe en gave til en kvinne som er 32 krever å vite hennes liker og interesser.

klasser

Hvis den 32 år gamle kvinnen i ditt liv føles som hun er i brunst, kan en klasse være akkurat den tingen for å få henne i gang igjen. Tilby å betale for en klasse i hva emnet hun finner interessant, enten det er i matlaging, dataprogrammering, håndverk, lodding eller et fremmed språk. Hvis du ønsker å gjøre dette til en bånd opplevelse, bli med på kurset selv, slik at du kan lære og vokse sammen.

Spa Day

Hvorvidt 32-år gammel kvinne i livet ditt er et opphold-at-home mamma eller en bedrift person alltid på farten, legge til rette for henne å ta en fridag på hennes favoritt spa. Sett henne opp med en barnevakt eller finne ut når hennes neste dag av er og sende henne til spa for en kroppsinnpakning, tid i boblebadet og en massasje. En dag på spa hjelper henne slappe av og forberede for uken som kommer.

Parfyme

Tenk den 32 år gamle kvinnens personlighet og kjøpe henne en parfyme som passer. Hvis hun har en signatur duft som hun elsker, få henne en ny flaske, men hvis hun spretter rundt fra parfyme til parfyme, prøv å velge en bare for henne. For eksempel, for en kvinne som har massevis av energi og godt humør, prøv en lys sitrus duft. For en kvinne som er en sensualist og elsker de gode ting i livet, velger en musky duft, med sandeltre eller patchouli.

Dingser

En 32-år gammel kvinne kan elske å bli plugget inn i så mange ulike typer medier som hun kan. Et digitalt kamera eller et digitalt videokamera gjør henne til å oppleve verden på forskjellige måter, og for å ta opp det hun oppfatter. En MP3-spiller gjør henne til å holde henne hele musikksamlingen for hånden, og til å nyte det når hun vil.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com