Gag Gaver til å bli eldre

March 27

Gag Gaver til å bli eldre


Noen mennesker har en tøff tid med å bli eldre, og andre akseptere det som en naturlig del av livet, og ikke bekymre deg om det. Uansett, er en bursdag en god tid til å lage vitser om å bli eldre, og gir en morsom bursdagsgave er en måte å gjøre det. Uansett om du gir gave til bestemor eller en alders besatt kollega, hun vil sette pris på at du gjør henne smil på hennes spesielle dagen.

Old Age Survival Kit

Denne gaven er lett å gjøre, og du kan også tilpasse den til å omfatte de største aldersrelaterte frykt for bursdagsbarnet. Denne gaven er spesielt morsomt, hvis hun er egentlig ikke gammel, bare alders besatt. Få en boks og skrive "Old Age Survival Kit" på den. Sett i ting som body lotion for tørr hud, duct tape for en ansiktsløftning, store plast briller for når synet går og en nødsituasjon fløyte å blåse når hun faller ned og kan ikke reise seg. Som hun tar ut elementer forklare hvorfor de er med i esken.

T-skjorte

T-skjorter med fengende og morsomme slagord er alltid en god gave til en bursdag, som de er på samme tid morsom og praktisk. Du kan kjøpe en vanlig t-skjorte, komme opp med et slagord og design, og få det trykt. T-skjorte kan for eksempel si: "50 er ikke gammel Deprimerende, men ikke gammel.." Dette vil gjøre din gave en original. Men du kan også kjøpe en t-skjorte eller bestille en på nettet som tar et stikk på å bli eldre.

forever Young

Hvis personen som du gir gaven til er faktisk gammel, kan du gi ham en gave som vil helt klart være mer passende for en yngre person. For eksempel, gi ham en midlertidig tatovering kit, som det er lite sannsynlig at en senior ønsker å få en tatovering. Når du gir ham gaven, sier noe langs linjene av: "Jeg trodde dette kunne hjelpe deg gjenerobre din ungdom."

bakover Clock

Dette er en god gave til noen som føler seg gammel uten reell grunn, men det vil også fungere hvis du ønsker å gi den til en eldre person. Bakover klokke er en vanlig klokke, men det har tall som er plassert i feil rekkefølge, og har håndtak som går mot klokken. Når du presentere gave, lage en liten tale om hvordan fra nå av, med spesiell takk til dette bakover klokken bursdagsbarnet vil være i stand til å slå tilbake hendene på tid og få yngre. Hvis du ikke presentere gave, kan du skrive det på et kort også.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com