Speedway Training Schools

December 31

Speedway Training Schools


Med motorsykler går rundt banen på opp til 60 miles per time, kan speedway racing være en svært farlig sport hvis deltakerne ikke er godt trent. Syklene spenner fra 50cc til 500cc motorsykler som kjører på metanol, har ingen bremser og ingen sendinger. Som sådan, er speedway trening obligatorisk for alle deltakerne, og slik opplæring er regulert av Fédération internationale de motocyclisme og lokale myndigheter.

Australia

Speedway racing sies å ha sin opprinnelse i New South Wales, Australia, i 1923. De som ønsker å lære sporten kan delta på trening skolen på Gillman Speedway i South Australia. Opplæring er gitt for junior og senior amatør ryttere. Juniorer er de under 16 år, og de kan delta i "Kom og prøv" hendelser gratis. Juniorer som velger å fortsette i sporten vil bli sendt til Sidewinders Juniors Speedway Club, som har vært i drift siden 1978. Pensjonister kan i alderen 16 år og eldre, også får opplæring på banen, selv om det er deres første gang på en motorsykkel. Den Pinjar Park Speedway i Western Australia gir også opplæring klasser for amatører i alle aldre og nivåer.

Storbritannia

I 1928, Storbritannia opplevde sin første speedway konkurranse og sporten har vært et innslag siden den gang. Speedway amatører delta på trening skole på Scunthorpe Speedway, som har en 302 fot lang mini spor og en hovedsporet som er omtrent 935 fot lang. Newport Speedway i South Wales gir treninger på søndager fra kl 11 til 15:00 Kongens Lynn Speedway tilbyr opplæring til enkeltpersoner i alderen 16 og over. Speedway gir sykler, klær og annet utstyr for £ 210 per person.

forente stater

Speedway racing er populært over hele USA og er regulert av den amerikanske syklist Association. Aktivt spor er funnet i California, Indiana og staten New York. Amatører i Indianapolis toget på Mid-America Speedway. Klasser koster £ 13 for ungdom og £ 16 for voksne. I tillegg til treningsavgift, må alle studentene også kjøpe en grop pass. Gropen pass koster £ 6 for voksne i alderen 12 år og eldre og £ 3 for barn mellom fire og 11. Barn tre og yngre får et pass gratis alder.

Canada

Amateur syklistene i Canada besøke Paris Speedway i Ontario for klasser. Skolen tilbyr både teori og praktiske klasser. Klassene koste ca £ 46 for dem uten en sykkel og ca £ 27 for dem som eier en sykkel. Deltakerne må ha med eget sikkerhetsutstyr, inkludert hansker, vernebriller og kne og albue pads for daylong klasse. Den Welland fylke Motorcycle Club gir også klasser for alle nivåer av amatører for så lite som £ 7.40.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com