Ideer for insentivprogrammer for salg

March 21

Ideer for insentivprogrammer for salg


Sunn salgstall er avgjørende for å lykkes i de fleste virksomheter, og det er ikke rart mange bedrifter investerer tid og penger i å skape incentiv programmer for å motivere ansatte. Disse programmene fokuserer salgsteam og anspore salg personell for å oppnå individuelle salgsmål. Insentivprogrammer varierer fra industri, næringsliv størrelse og bedriftskultur.

Håndskrevne Takkekort

Bruk en tradisjonell tilnærming og skrive takkekort til selgere som anerkjennelse for solid ytelse. Skriftlige notater er kostnadseffektive og kan tilpasses til å gjenkjenne spesifikke individuelle prestasjoner. Enten en ansatt lander en høy profil konto eller gir eksemplarisk kundeservice under en salgssamtale, en takk notat lar henne vite at smart, hardt arbeid er alltid lagt merke til og verdsatt.

Gavekort

Gi ansatte med gavekort som et incentivprogram for høye selgere. Gavekort til lokale restauranter, bokhandlere, kafeer og spesialforretninger kan oppmuntre ansatte til å arbeide hardt for å nå sine salgsmål. Tilbudet gavekort i ulike kirkesamfunn, slik at jo mer en ansatt selger, jo høyere verdi på gavekortet han mottar.

Betalt fri

Tilbudet betalt fri til å motivere medarbeidere i møte eller overgå salgsmål. Ansatte har alltid pris på ekstra fridager til å tilbringe med familien, reise, slappe av eller løpe ærend. Ofte, de kommer tilbake til arbeid uthvilt og motivert.

happy Hour

Motivere et team av ansatte for å oppnå gruppe salgsmål ved å tilby et arbeid happy hour. Vert på en lokal bar eller restaurant, kan en happy hour tillate ansatte å feire sin bragd med ektefeller eller venner, så vel som med sine kolleger.

Ferie

Fra en overnatting i et lokalt hotell til en all-utgifter betalt weekend for to ut av byen, til en ferie pakken kan oppmuntre salgsteam medlemmer nå høye nivåer av ytelse. Denne sjenerøse gaven viser ansatte takknemlighet for deres harde arbeid og dedikasjon til å nå sine salgsmål.

Aksjeoppsjoner

Gi ansatte som konsekvent oppfyller salgsmål en mulighet til å dele eierskapet i selskapet ved å tilby aksjeopsjoner. Dette insentiv bidrar til å bygge stolthet i selskapet og er ideell for små og privateide bedrifter.

Employee of the Year

Feire konsekvent personlig prestasjon ved hosting en middag eller lunsj til ære for en ansatt som oppnår eksemplarisk salgsresultater. Inviter kolleger, øverste ledelse, venner og familiemedlemmer til å hjelpe hedre mottakeren. Par denne æren med en monetær belønning eller annen gave incitament.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com