Hvordan lage en tegneserie for barn

April 12

Hvordan lage en tegneserie for barn


Voksne og barn liker å lese og samle tegneserier eller lese tegneserier. Tegneserier er en god måte å få barn til å begynne sine opplevelser i lesing. Kombinasjonen av grafikk og tekst er ideelle for å holde interessen til og med små barn. Lage en tegneserie for barn er gøy å gjøre, og en positiv måte å forsterke et barns lese- og omfattende ferdigheter.

Bruksanvisning

Start by using Strip Creator to get a feel for creating comics and to help you work on a story for your comic (see Resources). 1 Start ved hjelp Strip Creator for å få en følelse av å skape tegneserier og for å hjelpe deg å arbeide på en historie for tegneserien (se Ressurser). Strip Creator er et gratis online ressurs som lar deg lage tegneserie paneler med drop-down menyer som tilbyr et bredt spekter av bakgrunner, figurer og tegneserieeffekter. Fordi tegneserie du vil opprette er for barn, holde historien linje enkle og noe barna kan forstå universelt. Lag figurer som barna kan forholde seg til, om karakterene er andre barn eller dyr står overfor det samme problemet som barna møter.

Sketch the artwork for your comics in pencil first, then go back and colour the illustrations. 2 Skisser skisser for dine tegneserier i blyant først, og deretter gå tilbake og farge illustrasjoner. Når du har tegnet illustrasjoner, skanne dem til datamaskinen og navngi dem for panelet vil de vises i.

Use Microsoft Word or a desktop publishing program, such as Adobe PageMaker, to pull your comic book together. 3 Bruk Microsoft Word eller et desktop publishing program, for eksempel Adobe Pagemaker, for å trekke tegneserie sammen. Du kan også bruke Movie Magic Manusforfatter, som har en innebygd tegneserie mal. Et annet alternativ er Comic Book Creator, som er programvare som lar deg lage din tekst og grafikk til en tegneserie (se Ressurser). Du kan bruke Comic Book Creator på nettet eller laste ned en prøveversjon av programvaren. Hvis du velger å bruke Microsoft Word, kan du laste ned gratis tegneserie maler som gjør formatering av tegneserie lett (se Ressurser).

Print your comic book on a good quality colour printer using glossy photo paper for best results. 4 Skriv ut tegneserie på en god kvalitet fargeskriver bruker glanset fotopapir for best resultat. Sett to-sidig utskrift via skriverens kontrollpanel. Bruk skinnende dekselet lager for dekning av tegneserier og stifte langs midten av tegneserien å binde den. Lagre komisk filen som en PDF-fil hvis du vil ta det til en profesjonell skriver for å skrive ut store mengder.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com