Hva er årsaken til sukker krystaller til å vokse?

July 11

Hva er årsaken til sukker krystaller til å vokse?


Hvitt sukker er bygd opp av små, for det meste uniform sukker krystaller. Det er opprettet på en svært lik måte til salt, ved å koke en mettet løsning inntil væsken fordamper. En av de eldste former for godteri er "rock godteri," dannet ved å dyrke sukker krystaller på en pinne eller hyssing.

metnings~~POS=TRUNC

Sukkerkrystaller kan dannes i et miljø mettet, kalt en sirup i tilfelle av en sukkerløsning. Når en løsning er "overmettede" krystaller dannes på de uoppløste partikler eller krystaller i oppløsningen. Den typiske formelen for en sukkerløsning er to kopper sukker for hver kopp vann.

fysisk Agitasjon

Mangelen på fysisk agitasjon tillater krystaller å binde fritt og danne jevnt. Når en løsning er rystet opp, kan noen danner molekylære bindinger bli revet fra hverandre, og skaper mindre og uregelmessige krystaller. Vanligvis noen vekstmedium, som et rent stykke av strengen, blir suspendert i oppløsningen for å gi krystaller noen plass til å danne.

Temperatur

En langsom avkjøling oppløsning arbeider i tandem med en fortsatt miljø for å danne store og adskilte krystaller. Siden det tar en relativt lang tid til å danne sukker krystaller, forsiktig avkjøling av løsningen er en annen funksjon av den kunstig inert miljø som disse krystallene trenger å trives i.

uniformity

Forming sukkerkrystaller bør gjøres med renset vann og en type sukker. Enhver forfalsker væske, som sitronsaft, eller partikler i vannet kan forårsake omrøring og forhindrer til og med krystalldannelse.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com