Hvordan bli en UPS-sjåfør

December 14

Hvordan bli en UPS-sjåfør


Hvis du leter etter en jobb med topp lønn, sjenerøse ytelser og ikke binde deg til en kontorstol, vurdere å bli en UPS (UPS) driver. UPS er en av de mest gjenkjennelige selskapene i verden. Hvis du er villig til å jobbe lange timer på en fysisk-krevende jobb, bli en UPS-sjåføren og finne ut hva brune kan gjøre for deg.

Bruksanvisning

1 Gå til en UPS-stasjon nær deg for å spørre om UPS driver muligheter. Eller gå til nettstedet for UPS, klikk på "Kontakt UPS", deretter ringe gratis nummer under "ledige stillinger" eller klikk på linken for å søke etter UPS-sjåfør jobber i ditt område.

2 Møt de fysiske kravene for å bli en UPS-sjåfør. UPS forskriftene sier at sjåførene kan ikke sports skjegg, ha håret forbi sine halsbånd eller har noen synlige tatoveringer. Du må også være i stand til å løfte minimum 70 pund og være i stand til å kjøre en bil med en manuell girkasse.

3 Meld deg på UPS Service Provider Training School. Dette er en 6-dagers kurs som lærer potensielle drivere hvordan å drive en UPS pakke bilen og den elektroniske leveringsinformasjon oppkjøpet enhet (DIAD) brukes av alle vinduer drivere.

4 Pass hele veien og skriftlige tester og evalueringer. Disse inkluderer manøvrering av UPS-pakke bil, samt skriftlige prøver om UPS og føderale sikkerhetsforskrifter og krav. Du må også passere strenge vurderinger fra veiledere til å bli en UPS-sjåfør.

5 Fullfør en 90-dagers prøvetid når du har blitt en UPS-sjåføren. Du må opprettholde en trygg kjøring posten i tre måneder når du begynner som en UPS-sjåføren for å kunne passere gjennom prøvetid.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com