Gave ideer for en 30 år gammel kvinne

April 1

Gave ideer for en 30 år gammel kvinne


Å gi gaver er en måte å vise en kvinne at du bryr deg om henne. Uansett anledning, mange 30-årige kvinner liker de samme typer gaver. Når du er i tvil, spør henne hva hun trenger eller ønsker. Du kan også be andre rundt henne, som for eksempel familiemedlemmer eller venner. Et kort vil være en verdsatt tillegg til noen gave.

blomster

En bukett med blomster kan være den perfekte gave til en romantisk 30-år gammel kvinne. Men først finne ut om hun er allergisk mot noen type anlegg; så kan du finne ut hva slags blomster skal kjøpe til henne. Lever dem selv, overraske henne med dem på din neste date, eller har blomsterhandler levere dem. En kreativ idé er å kjøpe en blomst hver av en rekke arter. Du kan fortelle henne at du ikke vet hvilken blomst var hennes favoritt, slik at du har kjøpt en av hver.

Underholdning

Innkjøp underholdning billetter til en 30 år gammel kvinne er en måte for dere begge å nyte gaven - du både kan delta på arrangementet. Forsikre deg om at hendelsen er noe hun vil nyte, slik som hennes favoritt spill, artist eller band. Du kan også kjøpe billetter til en sportsbegivenhet eller begivenhet. Plasser billetter på et kort, eller overraske henne ved å la dem i bilen hennes.

Gavekort

Selv om noen kaller gaver kort en "enkel vei ut," mange kvinner nyte friheten. Når du kjøper et gavekort til en 30-år gammel kvinne, velge en butikk der hun ofte butikker. Noen store ideer inkluderer: håndverket butikker, kjøpesentre, klær butikker eller restauranter. Hvis du kjøper en restaurant gavekort, kan du ta henne ut på middag først, deretter gi henne gavekortet mens du er der.

stearinlys

Mange 30-årige kvinner stearinlys. Velg duftende de som vil matche innredningen i hennes hjem. For eksempel, hvis hennes stue er utformet i brune farger, kan hun nyte kaffe eller vanilje dufter; hvis hennes Stuen er innredet i rødt, kan kanel nok. Prøv å finne ut hva som værer hun nyter mest, og gå derfra. For å gjøre et større inntrykk, kjøpe en elegant holder for stearinlys.

Milestone

Alder 30 er en milepæl alder, når mange mennesker er å bosette seg og øke familier. Tenk spa gave tokens for en dag med avslapping, et tre som er plantet i bursdag jente navn eller en samling av ting som kom ut det året hun ble født; for eksempel magasin problemer, musikk, godteri og filmer.

gag Gaver

En bursdagsselskap er en fin tid til å gi kneble gaver til 30-år gammel kvinne. Tenk "over-the-hill" tema gaver som kort, walking canes eller bleier. Andre ideer inkludere "Happy Birthday" toalettpapir, T-skjorter med morsomme uttrykk eller gave kurver med en rekke humoristiske elementer. Velg kneble gaver som er humoristisk, men ikke støtende.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com