Hvordan kan jeg bli ordinert til Marry People?

April 21

Hvordan kan jeg bli ordinert til Marry People?


Å bli en ordinert prest er ikke så vanskelig som det pleide å være. Mens det er fortsatt et alternativ til å bruke år på å studere ved en høyskole eller universitet, etterfulgt av seminaret trening for å bli ordinert tradisjonelt har internett skapt en ny boom i ordinasjoner. Online ordinasjon innvilger ordinert makt til å lovlig utføre bryllup og mange andre religiøse ritualer, alt vanligvis i løpet av få minutter av å sende inn registrering.

Bruksanvisning

Choose an ordination organisation. 1 Velg en ordinasjon organisasjon. En tradisjonell seminaret krever en søknad med referanser, aksept og studieårene. Hvert religiøse hus har sine egne regler og tradisjoner som må være oppfylt for å bli ordinert i tillegg. En mye raskere alternativ blir ordinert som prest på nettet. To av de mest populære nettsteder er Universal Life Church og Rose Ministries. Den ULC tilbyr gratis og umiddelbar ordinasjon online. Rose Ministries tilbyr pakker inkludert et sertifikat, departement ID-kort og annen nyttig papirer alt for et gebyr.

Read the Frequently Asked Questions area on the ordination website carefully. 2 Les Ofte stilte spørsmål område på ordinasjon nettstedet nøye. Bekreft i FAQ du møter eller vil møte alle spesifikasjoner om statens krav til bryllup officiants. Kontroller også at du er enig med noen av vilkårene som er oppført for å bli ordinert av organisasjonen.

Proceed with filling out the personal information requested which will at minimum include your full legal name, current mailing address and e-mail address. 3 Fortsett med å fylle ut de personlige opplysningene som vil på minimum inneholde ditt fulle juridiske navn, nåværende postadresse og e-postadresse.

Submit the application. 4 Send inn søknaden. For ULC, vil informasjonen bli bekreftet før ordinasjon registreres etter som du vil bli varslet. For andre nettsteder, som Rose Ministries, er ordinasjon komplett når all informasjonen er bekreftet og dokumentasjon vil bli sendt til deg.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com