Gave ideer for kvinner over 40

August 7

Gave ideer for kvinner over 40


Hvis det er en kvinne som er over 40 år i livet ditt, velge en gave som respekterer hvor hun er i livet og hva hun har oppnådd. Kjøpe en gave til en kvinne over 40 år krever å vite hennes smak og hennes stil, men mange gode alternativer er tilgjengelige for å glede henne.

Bento Box

Bento er gjenbruk måltid containere med divisjoner som vil holde maten separat. En bento er ideell for en kvinne over 40 år som elsker praktiske gaver og elsker å lage mat, men kan føle litt uinspirert. Fylle en bento boks til toppen med næringsrik mat fra alle de ulike matvaregrupper er en utfordring som gjør pakking en lunsj morsommere.

En klasse eller Workshop

Hvis over-40 damen i ditt liv har fått klager om å få stillestående og kjedelig, kan hun være ideen student for en ny klasse. Gi henne et gavekort på kurs hos din lokale community college eller park distriktet. Hun kan velge mellom klassene som introduserer henne til en ny sport, et nytt språk eller en ny ferdighet. Hun kan velge å gjenopplive en gammel interesse eller for å prøve noe helt nytt, og hun kan melde deg på en klasse som passer godt inn i hennes timeplan. Likeledes bør du vurdere en gave token til en kortsiktig eller helg workshop om at hun ville nyte å delta, spesielt hvis det skjer på en retrett plassering.

Parfyme

Velg en parfyme som du tror passer til over-40 kvinne som du kjøper for. Parfyme gir en kvinne med en subtil duft som følger henne hele dagen. Spør hva slags dufter hun foretrekker; om hun foretrekker musky, tunge dufter eller dufter som har skarpe sitrus notater, er det mange alternativer. Kjøp henne heller en flaske av hennes favoritt parfyme eller en flaske med noe som er i samme duft familien at hun ikke har prøvd før.

Dag på spa

Dersom kvinnen at du kjøper en gave til er stadig på farten, kan det være tid for henne å gå tilbake og slappe av. Det er der en spa gave token gir henne en unnskyldning for å komme vekk fra det hele. Hun kan nyte en massasje og en full-body wrap, eller hun foretrekker kanskje en lang suge i boblebadet. Velg et spa at hun kan komme til å enkelt og som vil ha et omfattende tilbud av tjenester for å tilby henne.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com