Dekorere ideer for en Kjøkken benken

April 1

Dekorere ideer for en Kjøkken benken


Vanntett materialer som glass, flis eller metall montert på veggen over kjøkkenvasken forebygge vannskader og legge til innredningen. Enten du installerer en liten benken rett rundt vasken eller fortsette det over benkeplater og komfyr for en mer tematisk utseende, har du en rekke spennende alternativer.

reflekterende materialer

Små kjøkken mangler naturlig lys synes ofte mørkt og trangt. Reflekterende backsplash materialer hjelpe deg få mest mulig ut av begrenset belysning. Du trenger ikke å bruke speil fliser for å oppnå dette, selv om det er et alternativ. Høyglans hvite fliser reflektere mye lys, i henhold til "Sunset" magasinet nettside. Polert stål og andre metaller reflekterer også lys.

Marmor

For en nøytral backsplash design, prøve marmor. Ulike farger av marmor passer både moderne og tradisjonelle innredning stiler og legge til et snev av klasse. Tynne ark av marmor arbeid for et benken fordi de ikke er tunge, i motsetning til marmor benkeplater. Hvis du har marmor benkeplater, vurderer å kjøre en stripe av samme stein langs toppen av det å skape en matchende benken.

plexiglass

Billigere enn glass, men like klart og reflekterende, akrylglass beskytter veggen bak vasken eller komfyr. Et klart valg som dette er det beste alternativet hvis du ikke ønsker å skjule male eller tapetsere bak et annet materiale. Akryl glass riper lett, men kjøkken backsplashes ikke pleier å få mer slitasje enn fett og vann spruter. Ordne favoritt kunst utskrifter, postkort eller mønstrede papirer bak akrylglass for en one-of-a-kind benken, foreslår Ment Therapy nettside. En linje av grunnleggende silikon fugemasse holder vann i å lekke bak akryl.

dekaler

Leietakere som ikke kan meisle ut den gamle flis benken på kjøkkenet eller fugemasse en ny en i stedet må tilpasse med dekorasjoner som ikke er permanent. En rekke selskaper produserer flyttbare vinyl dekaler, inkludert små utformet for å gi vanlig flis backsplashes mer spennende mønstre. Peel-off vinyl tapet arbeider også for å skape en dekorativ benken i en leiebil kjøkken.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com