ROV Training Schools

September 2

ROV Training Schools


Olje og gassleting i havet krever bruk av fjernstyrte fartøy (ROV). Disse ROV brukes til å inspisere rørledninger, for å teste den strukturelle soliditeten i offshore plattformer og for undervanns havet leting. Det er et økende globalt behov for kvalifiserte ROV piloter for drift robotutstyr; for å opprettholde og reparasjon av utstyr og for å kommunisere med kunder. Det er bare noen få ROV skoler over hele verden, og de ​​befinner seg i USA, Canada og Storbritannia.

The Institute of Remotely Operated Vehicles i Houston og Galveston

ROV Training Schools


The Institute of Remotely Operated Vehicles i Houston og Galveston tilbyr en åtte-ukers kurs i trening ROV piloter. Det er alliert med Applied Research Laboratories ved University of Texas i Austin og med Harbor Branch Oceanographic Institution i Fort Pierce, Florida blant andre akademiske institusjoner. Som en del av sin hands-on trening, ROV elevene designe, bygge og teste en robot kjøretøy og lære å manipulere det, alt gjort på et spesifisert budsjett. Studentene er også utsatt for jobbmuligheter med slike organisasjoner som olje- og gasselskaper, undersøkelse selskaper og dypvannstelekommunikasjonsselskaper. Føderale byråer som Institutt for energi og Environmental Protection Agency bruker også ROV operatører.

Marine Institute, Newfoundland, Canada

ROV Training Schools


Marine Institute i St. Johns, Newfoundland har en ni-måneders program som består av 13 uker med ROV opplæring i alle aspekter fra mekanisk, elektrisk, elektronisk, samt oppgradering av ferdigheter. Kurset faktorer også i sikkerhetsopplæring og sikrer at alle elevene har arbeid plasseringer i åtte uker. Potensielle studenter må være avgangselever på en elektrisk, mekanisk, elektronikk eller marine ingeniørutdannelse og må gjennomgå en ROV egnethetsprøve.

Marine Institute - High School Program

I tillegg til ni måneders ROV operatør program, The Marine Institute tilbyr også en videregående skole Technician Diploma i Remotely Operated Vehicles. Dette er en to-årig program rettet mot studenter som er ute på yrker som blir med prosjektering med datamaskin og vitenskap teknologi som er marinbasert. Studentene lærer gjennom simuleringer hvordan du navigerer ROV, prinsippene for hydraulikk og elektronikk blant annet, samt sikkerhet på arbeidsplassen. Nyutdannede vil være klar til å bli sertifisert som ROV Pilot / Teknikere Nivå 2.

The Underwater Centre

ROV Training Schools


The Underwater Centre i Fort William, Skottland er et kommersielt dykkerskole der elevene operere ROVer på en realistisk åpent vann setting. Senteret har tre typer ROV kurs. ROV Pilot Tekniker Kurset er intensivt og tre uker lang. Elevene trenger å allerede ha en grunnleggende kunnskap om elektronikk. Studenter praksis ved å fly en av ROV og gjennomføring slike oppgaver som å inspisere rørledninger og oljerigg strukturer. Premium ROV Kurset går i syv uker, og gir enda mer omfattende opplæring enn de tre-ukers program. Premium-elevene lære elektronisk krets design, hvordan å diagnostisere problemer og løse dem, de får flygeerfaring, samt lære hvordan å opprettholde ROV og å holde den i god stand. En ny kvalifisering kalt SQA Forbrukerprisen i ROV subsea support Skills er en ytterligere intensivering av kompetanse ervervet i de tidligere programmene.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com