Slik konverterer vanlig mel i Cake Flour

May 15

Slik konverterer vanlig mel i Cake Flour


Når du er klemt for tid og oppskriften du bruker krever hvetemel som du ikke har på hånden, foreta en rask erstatning ved hjelp av hvetemel. Vanlig mel har mer protein enn hvetemel og er laget av en kombinasjon av hard og myk hvete, som vil gjøre kaken mer tett. Ved å legge en enkel ingrediens, kan du bruke hvetemel for å lage en kake som er så lett og luftig at ingen trenger å vite at du byttet ingredienser.

Bruksanvisning

Measure 2 tbsp cornstarch and put it in the bottom of a 1-cup measuring cup. 1 Mål 2 ss maisenna og legg den i bunnen av en 1-cup målebeger.

Fill the measuring cup to 3/4 cup with all-purpose flour. 2 Fyll målebegeret til 3/4 kopp med hvetemel. For hver kopp hvetemel kalles for i oppskriften din, trenger du 3/4 kopp hvetemel og 2 ss maismel.

Put the flour mixture into a bowl and repeat until you have the amount of flour required for your recipe. 3 Ha melet blandingen i en bolle og gjenta til du har den mengde mel som kreves for din oppskrift. Bland mel og cornstarch grundig før du legger til kake batter.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com