Feilsøking Remote Car Starter Problemer

March 28

Feilsøking Remote Car Starter Problemer


En ekstern bil starter lar føreren å starte tenningen uten å være i bilen, men i nærheten av bilen. Fjern bil startere blir ofte solgt som ettermarkedet alternativer for biler. Disse enhetene kan være ideell under kaldere måneder og gi sjåføren den luksus av å ikke tråkke ut i kulden for å varme opp bilen. Men med deres skyld, kan det oppstå problemer med eksterne bil startere, og det er feilsøking teknikker for å løse problemene.

Bruksanvisning

1 Kontroller LED på fjern bilen starter der det er installert under dashbordet for å sørge for at batteriet er fulladet. Hvis det ikke er det, vil fjern bilen starter ikke.

2 Installer en stafett for å isolere døren pin krets fra fjern bilen starter alarm. Av og til vil en ekstern forrett bil alarm vedta på egen hånd etter at bilen har blitt låst i 30 minutter eller så. Når starteren går inn i sin "sleep" syklus for å spare strøm, kan det føre til at døren pin innspill til å endre sin tilstand.

3 Aktiver bilens parklys ved å trykke på knappen på eller i nærheten av dashbordet hvis bilen ikke vil starte med fjernkontrollen. De fleste eksterne bil startere tillater føreren å observere diagnosekoder gjennom blinkende parkeringslysene. Studer diagnosekoder gjennom parkeringslysene og se i brukerhåndboken for å finne ut hva problemet er.

4 Installer en transponder enhet for å omgå bilen starter sikkerhetssystem om bilen svinger over, men ikke fullfører start syklus. Fabrikk installert startsperre systemer har en databrikke som et sikkerhetstiltak i bilens nøkkel. Brikken må være i nøkkelen for bilen å starte. Sett nøkkelen i tenningen og trykk på knappen for fjern starter. Hvis den er ferdig starten syklus, installere transponder.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com