Hvordan Tegn Pokemon Chibi

February 8

Hvordan Tegn Pokemon Chibi


Chibi er en stil brukes til å tegne figurer som overdriver karakterens kroppsdeler slik at de ikke følger de typiske kroppsproporsjoner. De er uforholdsmessig å gjøre dem yngre utseende. En vanlig metode for å oppnå dette er ved å tegne figurer med stort hode, men en liten kropp. Disse tegningene også normalt har store ansiktstrekk, spesielt øynene. Alle kan tilpasse sin egen måte å trekke i Chibi stil med alle typer tegneseriefigurer som pokemon samling.

Bruksanvisning

1 Studer tegnet du ønsker å trekke ut. Se hvor mange grunnleggende delene den består av; for eksempel, ville det være en hodeseksjon og legemet kan være en eller to deler. Armer og ben er deler, men ikke den viktigste delen.

2 Tegn ut sirkler eller ovaler å utpeke hver del. Bruk disse til å dømme andelen for hver del. De fleste Chibi stil tegneserier har hodet som den viktigste delen, så vil være større enn noen annen del. I Pokemon stil tegn, kan hoveddelen være halen eller legemet, avhengig av karakteren.

3 Gå tilbake til sirklene trukket og benyttet i noen flere detaljer for kroppsfasong. Legg merke til kroppens posisjon og hver kroppsdel.

4 Tegn i ansiktet. Start med en stor oval form. Hvis tegneserie er forsiden frem, prøv å ha ovaler samme størrelse. Hvis tegnet er tegnet trekvart syn, vil nærmere øye være større enn det andre øyet.

5 tegne en rett linje tvers over bunnen av den ovale og viske ut den nederste del av den ovale. Hvis uttrykket er en sint en, kan en diagonal linje brukes i stedet for den rette linjen, som starter på innsiden hjørnet går opp til utenfor hjørnet.

6 Bestem deg for hvor tegneserie vil være ute og trekke i øynene. Dersom ser rett frem, kan de være plass i midten av oval, forbinder i bunnen sammen med den rette linje trukket. Hvis tegnet er ute sidelengs, plasserer elevene til den andre siden av den ovale, med samme side for hvert øye, slik at de ikke vises kryss eyed.

7 Plasser nesen litt under øynene. Mange Pokémon tegn har en "Mountain" type nese, hvor det er hevet og stikker ut som en liten bakke eller fjellet. Tegn en mindre rund haug, som ligner på det du ser på en hund eller bjørn, på toppen av nesen.

8 Lag munnen. For noen av de mindre tegn, kan en enkel "O" brukes eller bare en strek. Noen av de andre karakterene har store half moon åpninger for deres smiler.

9 Tegn i de siste detaljene for kroppen. Siden kroppen er normalt mindre enn hodet, er det også mindre detaljerte, og dette er for det meste om å gjøre den generelle formen riktig for den type karakter eller dyr det er. Tegn den i mørkere og slett noen ekstra linjer.

10 Farge karakteren din, ved hjelp av markører, fargeblyanter eller maling. Grunnleggende skyggelegging kan gjøres der det er mørkere på kantlinjer og blekner til lysere mot midten.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com