Hvordan lage et gitter for tomater og agurker

October 20

Hvordan lage et gitter for tomater og agurker


Tomater og agurker er følgesvenn planter som vokser godt sammen i hagen. Men bare ubestemmelige og ikke bush-lignende agurker må trellised. Lining opp denne espalier slik at innleggene er i en nord-sør retning maksimerer mengden sollys som tomater og agurker får i vekstsesongen. Dette gitter gjør det mulig for gartneren for å maksimere den voksende plass ved å skape et vertikalt plan. Når vekstsesongen er avsluttet dette espalier kan du la den opp eller lett ta den ned og lagre den bort.

Bruksanvisning

1

Mark en rett linje som går nord-sør retning med pulverisert melk, som gir kalsium for hagen, men fungerer også godt som en giftfri måte å markere et område.

2

Grave et hull 2 ​​1/2-fot dyp ved hjelp av en stolpe hull digger i begynnelsen av linjen, slutten og ved 7 1/2 fot. Plasser innlegg i hvert hull og fylle på med jord. Fest hver post i bakken ved å tråkke på jorda rundt hvert innlegg og komprimering den med foten.

3

Fest den ene enden av kjeden link gjerdet til det første innlegget ved hjelp av fem zip bånd. Fest den andre enden av kjettinggjerde på det siste innlegget ved hjelp av fem zip bånd.

4

Bind gjerdet til midten innlegget ved hjelp fem zip bånd. Fjern overflødig materiale fra zipties bruker saks.

5

Plant åtte tomatplanter langs østsiden av espalier. Knytt til nettinggjerdet med hage bånd. Lag åtte åser og plante fem agurk frø per ås på vestsiden av espalier.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com