Hvordan lage hjemmelaget superhelt fester for barn

April 3

Hvordan lage hjemmelaget superhelt fester for barn


Kast en minneverdig fest for et barn samtidig som de sparer penger ved å lage dine egne fester. Mange barn har en forkjærlighet for superhelter, og hjemmelaget superhelt håndverk kan hjelpe barn bruke fantasien. Partiet favorisere ideer inkluderer kapper, eller masker eller dukkene. Be et barn for å hjelpe deg å ta de håndverk som du vil bruke som favoriserer under festen.

Bruksanvisning

Superhero Puppets

1 Tegn superhelter som er både kjente og av din egen oppfinnelse på papp ved hjelp av markører. Tynn kartong er ideell, slik som den typen som brukes for å gjøre kornblanding boksene. Superhelter tallene bør være 5 inches til 6 inches høy.

2 Klipp ut superhelter du har trukket. Lag to superhelter for hver gjest på festen slik at barna kan lage sine marion samhandle.

3 Tape superheltene til Popsicle pinner. Dele ut disse hjemmelagde superhelt dukkene til gjester som fester. Barn kan holde på Popsicle pinner, bruker dem til å lede dukkene og spille superheltspill i hele partiet.

Superhero Capes

1 Klipp stoff i form av en cape, bruker ca en yard per gjest. Kapper bør være bred ved foten og smalner høyere opp hvor de skal festes ved skuldrene. Skjær ut en cape for hver gjest.

2 Bruk strimler av skrap stoff som slips for kapper. Sy en stripe av stoff på hver side av den øvre delen av hver kappe slik at barn kan knytte dem rundt sine skuldre. Del ut kappene som fester i begynnelsen av parere.

3 Gi stoff markører for gjester og hjelpe barn dekorere sine kapper som part aktivitet. Tillater barn å slitasje dekorert, hjemmelagde kapper hele partiet slik at de kan etterligne superhelter.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com