Rimelige Ideer for utendørs bryllup med sølv og lilla

April 13

Rimelige Ideer for utendørs bryllup med sølv og lilla


Rimelige ideer florerer for å hjelpe deg med å planlegge en rimelig sølv og lilla farge-tema utendørs bryllup. Sett et realistisk budsjett og arbeid innenfor i det som du kreativt gjenbruke elementer for din brude innredning. Sikkert, vil du ønsker å utnytte skjønnheten i naturlige omgivelser og låne noen av naturens "juveler" for å forbedre din design

Bryllupsutstyr Party

Velg en brude kjole av lys sølv eller hvitt, hvis du foretrekker et tradisjonelt utseende, med en sølv filigran eller sølv beading på skjørtet. Redusere kostnadene for din brudekjole ved å velge for en kort cocktail kjole, en kjole fra fjorårets samling eller en kjole med en enkel blomst print av lilla og sølv. Kle brudepiker i en lilla knelang kjole, mens brudgommen og hans støtte menn slitasje en mørk sølv dress med en pinstripede slips og lommetørkle. Aksent brude partiet med ametyst smykker.

dekorasjoner

Dekorer brude banen med store tinn vaser fylt med friske snitt lavendel og syriner; knytte en kvist av hver på stolene som grenser til bane. Sett opp en enkel tre bue med en kyssing ball av syrin hengende fra sentrum og sølv tyll drapert til sidene. Dekk resepsjonen tabeller med sølv duker toppet med lilla servietter og løpere; kjøpe billig hvitt sengetøy og fargestoff dem eller søke sparsommelighet butikker for sengetøy som du kan bruke som den er eller fargestoff.

Buketter og center

Løst tie bunter av fersk-snittblomster fra hagen din, for eksempel lilla, lavendel, iris og bratsj. Har alle damene i brude partiet bære dem som buketter på vielsen, og deretter plassere dem som tabellen centre i resepsjonen. Et annet alternativ er å samle blomster i en stor haug og pakk dem inn i en posey bukett å sette inn i en midt vase etter seremonien. En sølvfarget metall urne eller sølvskål fungerer godt som et midt vase. Pakk ditt bryllup favoriserer i sølvpapir med fiolett bånd og plassere dem i midten av hvert bord som take-hjem centre.

Mat og Cake

For å holde kostnadene nede, tjener en buffet i stedet for en sitte ned måltid; bruke sølv sengetøy og sølv beholdere for å reflektere dine temafarger. Gir flere alternativer for salat og ikke mer enn to forretter. Salat ideer inkluderer en frukt båt, grønn salat og Caesar salat; Entrée ideer inkluderer kebab, svenske kjøttboller og trakk svinekjøtt. Andre måltid alternativer inkluderer en grill tema, en brunsj meny eller bare en dessertmeny for en ettermiddag bryllup. Spør en venn som elsker å bake å lage bryllupskake med lilla glasur og sølvbuer som en bryllupsgave, eller gå til en kulinarisk skole og finne en student å få deg en.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com