Memorial Skjerm Ideas

March 21

Memorial Skjerm Ideas


Så lenge ting virker hensiktsmessig og smakfulle for en bestemt skjerm - så liten som et lite hjørne på et bord for å huske en favoritt kjæledyr eller så ekstravagant som en konsert fyrverkeri eller en lys show for en stor samling - noe går. Ideen er å ha ting vises eller skjer for å bringe en glad bevissthet til minne om noen ting, hendelse eller person.

Bilder

Ved alle typer minne oftest finnes fotografier av mennesker, spesielle tider eller steder. Noen vil kanskje inkludere et portrett eller en spesiell maleri. Bilder av steder av interesse fra fortiden er også gode måter å ha sinnet reiser til en fantastisk tid eller minne. Oftest disse er av den personen, ting eller sted blir hedret eller husket. De kan imidlertid også være av noe eller et sted som var spesiell for honoree.

dekorasjoner

De fleste vanlige tanker går til ting som blomster, bånd eller lys når du tenker på dekorasjoner. Dette er store ting for å gjøre et minnesmerke føle litt mer spesielle. Imidlertid kan andre ting inkludere en video sløyfe spilt i området, kanskje noen spesiell litteratur eller enda noen personlige notater. Et innlegg vegg eller området kan tillate andre å vise ekstra små biter av et minne de kan ha forbindelse til resten av de verdifulle tanker. Selv håndlaget kunsthåndverk kan gi et personlig preg. Mange husker forskjellige ting på forskjellige måter, og noen ganger de får frem glemte minner hos andre.

prang~~POS=TRUNC Viser

Med et større budsjett og mange deltakere, kan en strålende show av fyrverkeri høyt på himmelen har nesten alle ser mot himmelen med vakre tanker og ord eller stønn av takknemlighet. Det finnes spesielle belysning ideer og dekorasjoner som kan vurderes for dim innendørs eller natta deling også. Flashy belysning eller mønstre av lys vinke over en vegg eller tak kan være veldig behagelig for øyet.

Musikk

Det er svært lite til tider som kan overgå musikk eller sang for å sette en bestemt stemning. Så enkelt som en bakgrunn radio eller enkel akustisk live Forestillingen er en fin måte å føle anledningen og ta tankene til en annen tid eller sted. Større arenaer kan inkludere et fullt band med en scene; enda en konsert eller mange band i løpet av dager vil gjøre et minnesmerke en hendelse å bo i hodet av alle til stede i årene som kommer. Grenser er bare i planlegging og budsjett.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com