Gjør det selv Betong farge

October 19

Gjør det selv Betong farge


Du kan sand og polish betong til en glatt marmor-lignende overflate. Siden betong er rimeligere enn stein, er det stadig mer populært for interiør og eksteriør gulv i boliger og bedrifter. Betong naturlige grå farge kan være for kjedelig for noen, men å legge til spesielle fargestoffer kan forvandle gulvet til fargen du ønsker. Du kan blande integrert farge i betong for en subtil tone eller bruke tørr-shake farge herder til en våt overflate for lysere, mer intens farge.

Bruksanvisning

Bruke Betong Dye

1. Velg en flekk eller fargestoff laget for bruk med betong. Betong fargestoffer er spesielt farget for å ligne de naturlige tonale mønstre av stein. Pigmentet i fargestoffet blir lysere enn det pigment i den tørkede, ferdige betonggulv.

2 Bland en liten mengde av farge med en liten mengde av våt betong for å teste hvordan betongen tar fargestoffet. Hvis du er fornøyd med farge og tekstur, gå videre. Hvis du ikke er fornøyd, kan du prøve en annen farge.

3 Mix fargestoff litt etter litt inn i våt betong til du er fornøyd med fargen.

4 Hell betongen.

Dry-Shake Color herder

1 Hell og spre våt betong.

2 Cover nærliggende bygninger, plener, planter, biler og vegger med en plast presenning for å hindre luftbåren fargestoff fra flekker deres overflater. Ta på gummihansker for å beskytte hendene fra fargestoff.

3 Ta hendene fulle av farge herder og riste fargestoffet jevnt over betongoverflaten.

4 Arbeid fargestoff inn i våt betong med en sparkel.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com