Virkningene av regnvann på planter

May 4

Virkningene av regnvann på planter


Planter er autotrophs eller få alle de næringsstoffene de trenger fra miljøet rundt dem. Regnvann spiller en viktig rolle er denne funksjonen. Regnvann er den mest naturlige måten for plantene å få fuktighet. Vann fra springen ofte har lagt kjemikalier som det er behandlet og resirkulert til konsum. Regnvann har et høyere nivå av oksygen og er fri for skadelige mineraler og tilsetningsstoffer som finnes i vann fra springen, ifølge Texas A & M University.

Irrigasjon

Vann utgjør 80-95 av urteaktig plante vev og 50 prosent av Woody plantevevet, i henhold til Clemson University. Dette vannet er tapt gjennom transpirasjon, en form for fordampning, i løpet av dagen og må fornyes. Flere faktorer, slik som varme sol og type anlegg, bestemmer den transpira hastighet og mengden av vann hver plante behov. Planter bruker fuktighet i jordsmonnet for å fylle vann tapt gjennom transpirasjon. Hvis det ikke er vann i jorda, vil bladene wilt. Ettersom mer vann er tapt, vil anlegget mislykkes og til slutt dø. Regnvann bygger opp fuktighet i jordsmonnet og sikrer en sunn plante.

næringsstoffer

Regnvann frigjør næringsstoffer og mineraler i jordsmonnet planten trenger for å overleve. Som jorda absorberer regnvann, danner en film rundt jordpartikler, ifølge Bellevue College. Røtter deretter absorbere disse partiklene i en prosess som kalles diffusjon. Disse næringsstoffene føres til resten av anlegget. Mangel på vann fører til mineralmangel og en usunn plante. I tillegg bruker anlegget vann sammen med fotosyntesen for å lage sukker. Vann transporterer dette sukkeret gjennom anlegget med vann for å mate de enkelte planteceller. Cellene deretter omdanne sukkeret til energi, som planten bruker for å fremstille blader, blomster og frukt.

Sur nedbør

Sur nedbør er vanlig etter vulkanutbrudd eller når store mengder svoveldioksid eller nitrogenoksider slippes ut i luften fra fossil forbrenning, i henhold til US Environmental Protection Agency. Disse gassene fusjonere med vann og oksygen i atmosfæren under dannelse av en sur forbindelse. Når denne forbindelsen faller i form av regnvann, jord absorberer det. Den sure natur denne regnvann oppløser og fjerner næringsstoffene i jorda og øker mineraler som er skadelig for planter. Hyppig eksponering for sur nedbør dreper plantene.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com