Håndlaget Ideer for recyled Papirkaffekopper

October 21

Håndlaget Ideer for recyled Papirkaffekopper


Kaffe kopper er allestedsnærværende i dag, med kaffe kultur blomstrende overalt. Selv om de fleste er resirkulert, kan kaffekopper fortsatt florerer av dusinvis og er perfekt for skole håndverk og for bruk i hjemmet. De fleste prosjektene involverer materiale som finnes rundt i huset og noen håndverket lim.

Beaded Wind Chimes

Vindklokker er vakre tilbehør for soverom eller veranda. Noe som gjør dem ute av resirkulert papir kaffe kopper er en fin måte å gjøre dem om til noe nyttig mens du holder ungene opptatt. Kutt papir kopp til 3 inches i høyden. Punch fire hull i koppen og male og dekorere det som ønsket. Klipp fire stykker av 12-tommers lang streng. Skjær en mer hyssing som er 14 inches lang. Skjær to-tommers biter fra fire plast sugerør. Knyt en bjelle hver på de fire 12-tommers biter av streng. Streng halm stykker og perler på hver av de fire stykker av strengen, varierende farge og form av perler og sugerør. La 2 inches av strengen på toppen og bind den i hullene papir cup. Lag et hull på toppen av pappkruset. Knyt en metallskive til femte snor og sette den på toppen av pappkruset. Sett strengen i papir koppen hull i toppen, slik at metallskiven ligger flatt mot koppen. Bind vinden klokkespill til en krok i et rom eller uteplass.

Paper Cup Lion

Paint en kopp papir kaffe og et papirhåndkle papp rull brunt og gult. La malingen tørke, skjære åpninger rundt koppen og kaste dem til å danne løvens manke. Tegn øyne, munn og værhår på undersiden av koppen. Punch fire hull på papprullen og sett halvparten av en piperenser i hvert av hullene. Pakk gul ull rundt rullen til å representere uklar hud, eller kutte garnet i små biter og lim den tilfeldig rundt papprull. Lim løvehode på papprull. Tape på et langt stykke av ull for å danne løvens hale.

Paper Cup Bøtter

Små bøtter komme godt med for lagring av nips rundt huset. Bøtter laget av resirkulert papir kaffekopper kan være dekorert for å matche temaet og fargen på et rom eller bad. Paint en kopp papir kaffe i fargene du ønsker og la den tørke. Dekorer koppen ved hjelp av perler, speil stykker eller papir eller skum klistremerker. Punch et hull på hver side av papiret cup. Klipp 1-tommers brede strimler av tykk kartong og hullene på hver side av stripene. Fest kartong håndtakene til papiret cup hjelp splinter eller lim. Bruk kopper som ønsket.

Paper Cup Kalkuner

Kalkuner laget av papir kaffe kopper kan gjøre en iøynefallende dekorasjon for en Thanksgiving bankett bord. Du kan også bruke dem som plassholdere for spisebord. Mal kaffekopp mørk brun og la det tørke helt. Male et hvitt ark med kryss og tvers slag av oransje og gul maling og la det tørke. Skjær fjær følgende formen på håndflaten. Gjør kantene skarpe og spisse ved trimming endene til spisse trekanter. Kutt fjær i henhold til diameteren av koppen som limes til koppen nær felgen. Stikke en pom-pom til bunnen av pappkruset å danne leder av kalkun. Lim øyne og en gul nebb. Klipp to føtter fra oransje eller brunt papir og feste dem nær kanten av koppen.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com