Unike måter å gjøre om en sofa

July 8

Unike måter å gjøre om en sofa


Selv en klassisk sofa trenger et nytt utseende hver årene. Legge til tabeller, puter eller ekstra sitteplasser kan gjøre sofaen ser helt ny. Mens en ren, ny slipcover kan være i orden, kan du forbedre sofaen med bare fargerikt tilbehør. Hver stue plass krever en vellaget sofa som rommets midtpunkt. Investere tid til å gjøre det sittegruppe ser koselige vil gi hele rommet en ansiktsløftning.

Bestill en Slipcover

Kjøpe eller sy en slipcover for å endre fargen. Relativt billig slipcovers kan bestilles fra online selskaper som tilbyr mange former og stiler. Du må måle sofaen nøye, men en slipcover har ofte elastisk på forskjellige steder for å gi en svært fleksibel passform. Dette redo kan arbeide for å endre et rom fra et fall fargetema til en sommer en, for eksempel. Bytte sofaen fra brunt til hvitt kan gjøre en stor forskjell i rommet generelt.

Installer Store End Tables

Kjøper store slutten tabeller for å skape en mer ekspansiv sitte fotavtrykk. Installere en vellaget eik slutt bord på hver side av en sofa gir flott område for å legge til lamper og bøker. En liten sofa kan noen ganger trenger den ekstra bredden av nærliggende møbler, spesielt hvis rommet er så stort det dverger sofaen. Du kan finne rimelige slutten tabeller på sendingen butikker. Ved å male to end bord, hvite, for å matche en hvit sofa, kan du visuelt utvide sittegruppe.

Accent med Puter og Color

Legg fargerike puter og et teppe. Ved hjelp av noen få store puter i rødt eller grønt, for eksempel, kan du forsterke den nye fargen med et teppe som bærer de samme fargene foran sofaen. Denne ekstra farge kan gjøre hele sofaen ser helt nytt, spesielt hvis sofaen materialet er i utmerket form. Du kan legge til et par fargerike polstrede stoler til flanke sofa som utvide plassen for en koselig følelse, også.

Dress Up the Sofa Tilbake

Dekk bare baksiden av en sofa med en klut kast. Hvis en sofa farge sammenstøt med rommet, men sofaen er godt laget, kan du legge en hvit ull kast eller stor afghansk å dekke mesteparten av baksiden av sofaen. Bare kjøpe et kast som er stor nok til å stikke ned under putene. Drapere kaste over ryggen og la den henge ned en fot eller to. En fargerik spansk poncho eller dyne kan brukes i tillegg.

Bruk den Sofa med Greenery

Aksent sofa med planter og skjermer. Kjøp en sofa bord for å få plass langs baksiden av en sofa stående i midten av et rom. Beholdere av grøntområder, enten ekte eller kunstig, kan sitte på sofaen tabellen for å legge til farge og varme til rommet. Kjøp en eller to sammenleggbare tre eller bambus skjermer for å sette i baksiden av sofaen for å definere området og gi en bakgrunn for store planter i containere.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com