Hvordan lage en gitar Out of Cupcakes

April 21

Hvordan lage en gitar Out of Cupcakes


Pull-apart kaker er en enkel kake form laget av cupcakes arrangert i den valgte form og iset som ett enkelt bilde. For en musikk, rockestjerne eller pop star tema bursdagsfest eller en spesiell hendelse, lage en gitar pull-apart kake for en lett-å-tjene alternativ til en tradisjonell kake. Pynt kaken i farger som koordinerer partiets farger og legge lakris eller ising dekorasjoner.

Bruksanvisning

Prepare two store-bought cake mixes and pour the batter into 48 paper cupcake cups in cupcake baking pans. 1 Klargjør to butikk-kjøpte kakemikser og hell røren i 48 papir cupcake kopper i cupcake baking panner. Bake kaken i henhold til kakemiks instruksjonene, og deretter tillate cupcakes avkjøles i 2 til 3 timer ved værelsestemperatur.

Remove the cupcakes from the pan and arrange the cupcakes on a plastic cake tray in the shape of a guitar. 2 Fjern cupcakes fra pannen og ordne cupcakes på en plast kake skuffen i form av en gitar. Bruk rader med ca 5 cupcakes for den bredeste delen av kroppen på gitaren, og deretter gjøre en lang, eneste linje med cupcakes å lage halsen og headstock. For veiledning når arrangere cupcakes, kuttet ut et bilde av en gitar og bruke den til å ordne cupcakes til en realistisk form.

Cover the entire arrangement of cupcakes with a thick layer of fluffy icing. 3 Dekke hele arrangementet av cupcakes med et tykt lag med luftig glasur. Glatt ut glasur med en glasur spatel.

Roll out a sheet of fondant to a thickness of approximately 1/4 inch. 4 Rull ut et ark av fondant til en tykkelse på omtrent 1/4 tomme. Plasser fondant ark på toppen av kaken og kuttet ut formen med en skarp kniv eller et bakverk hjulet. Rull ut et annet ark av fondant i en annen farge og klippe ut en lang rektangulær form for å gjøre gitarens gripebrett.

Use butter cream icing and a pastry bag with a round icing tip to make the strings on the fingerboard and tuning pegs of the guitar. 5 Bruk smør krem glasur og en kringle bag med en runde glasur tips for å gjøre strengene på hardingfela og stemmeskruene på gitaren. Alternativt bruke små biter av svart lakris og sette dem på sidene av headstock til å gjøre de stemmeskruene.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com