Hvordan lage en Wood Øse

December 8

Hvordan lage en Wood Øse


En nybegynner woodworker kan ta på seg en rekke prosjekter fra kjøkkenredskaper som sleiver og slikkepotter til bord og stoler. Making andre tre prosjekter som boller og skap er oppnådd ved først å lære verktøy av handelen carving mer enkle design. Dette gjør at nybegynnere å bli kjent med tre arbeider på et grunnleggende nivå. For å gjøre en tre sleiv, trenger du noen grunnleggende håndverktøy og litt fantasi.

Bruksanvisning

1 Kjøp en blokk av tre som er minst 18 inches lang, 10 inches bred og 4 inches dyp. Du kan velge hvilken type tre du liker: lønn, furu, eik eller sedertre er noen.

2 Tegn en øse form på toppen og begge sider av tre-blokk med en markør. Hvis du ønsker, bare spore omrisset av et kjøkken øse du har i husholdningen. Dette vil gi deg en visuell mal for å "klippe ut" sleiv.

3 Ta på vernebriller og plassere den skisserte tre blokk i en tabell vice, med øse opp. Hold en tre gouge mot øse sin scoop og begynne å skjære ut scoop ved å slå forsenkningen med en hammer. Gjenta det til det meste av scoop har blitt kuttet ut.

4 Ta tre blokk ut av tabellen vice og kutte malen ut ved hjelp av enten en hånd øks eller stikksag. For de mest nøyaktige resultater og for å holde etterbehandling ned til et minimum, bruk en stikksag. Kutt ved å følge merket disposisjon, men ikke skjære langs linjene. I stedet kutte like utenfor linjene for å gi rom for feil.

5 Fullfør scoop med en liten huljern, raffinering sin form for å ligne scoop form på en øse. Deretter sand hele tre sleiv for hånd for å frigjøre den fra eventuelle splinter og glatt det. Flekken med en mat-trygg flekken hvis ønskelig.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com