De typer rød maling for biler

May 12

De typer rød maling for biler


Maleri bilen røde vil gi den et nytt liv. Det er en lys farge som ikke vil klart vise smuss eller riper, i motsetning til hvit eller sølv. Det finnes ulike typer av rød maling tilgjengelig. De tre hovedtypene er metallisk (eller ikke-metalliske), akryllakk eller akryl emalje.

akryl emalje

Akryl emalje maling er en svært slitesterk og blank bil maling. Bare ett strøk av denne type maling er nødvendig for å dekke en bil, enten ved sprøyting eller ved hjelp av en børste. Den er laget for å motstå omfattende slitasje og daglig slitasje som en bil er utsatt for. Toffee Apple Red og Raspberry Red Pearl er typiske lyse nyanser som er tilgjengelige fra produsenter som Starfire eller Firethorn.

akryllakk

Akryllakk er lik akryl emalje fordi det er et syntetisk plastisk maling. Det er imidlertid laget av et plastharpiks som er oppløst i et løsningsmiddel. Dette gjør stoffet mer som en lakk. Det påføres med spray, og er et svært holdbart. Imidlertid har mange produsenter avviklet produksjon av akryllakk maling i favør av akryl emalje. Starfire fortsetter å produsere Toffee Apple Red, mens Firethorn tilbyr en nyanse av rødt kalt Red Pearl.

Metalliske og ikke-metalliske Paint

Metalliske og ikke-metalliske rød maling er tilgjengelig for bruk med biler. Metallfinish er en høy skinnende glans som glitrar når den fanger lyset. Det lysbrytning også lys og reflekterer varme fra overflaten slik at den innvendige fortsatt kjølig, i motsetning til ikke-metallisk maling som absorberer mer varme. En annen ulempe med ikke-metallisk lakk er at den ikke blandes så jevnt med konturene av den bil som metallisk maling. Red bildeler maling er tilgjengelig i forskjellige nyanser, eller du kan også lage din egen farge på spesialist auto forhandlere.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com