Hvordan lese kvinnelige kroppsspråk

September 20

Hvordan lese kvinnelige kroppsspråk


Kvinner er mystiske og kompliserte vesener. Derfor, hvis du er som en hvilken som helst fyr på forsiden av planeten Jorden, sjansene er ganske bra at har litt problemer med å forstå hva en kvinne prøver å fortelle deg. Heldigvis er det noen kjennetegn at nesten alle kvinner vise.

Bruksanvisning

1 Se på henne holdning. Hvis hun står med armene i kors, som er et sikkert tegn på at hun ikke & rsquo; t ønsker å bli kontaktet. I alle tilfelle hvor hun er fysisk avstengt, eller vendt seg bort fra deg, er det ikke en god tid til å prøve og sette i gang samtalen. Derimot har hvis hun er i en nøytral holdning med armene avslappet og ved siden av henne, er det en invitasjon til å starte en samtale. Hvis hun tilfeldigvis sitte, noen store kroppsdel ​​som en etappe eller kne som peker i retning er en annen sikker-brann tegn på at hun ønsker å kommunisere med deg.

2 Se på ansiktet hennes. Det er så mange nyanser som kan lese bare ved å se på en persons uttrykk. Noen langvarig øyekontakt, eller selv når du ser til henne og ta henne stirrer er gode tegn. Tilsvarende vil en slikk av leppene eller en flagre av øyevippene er ubevisste tics at mange kvinner bruker for å vise at de er interessert i deg. Zero øyekontakt, eller en langvarig se til venstre mens midt i samtalen er et tegn på at ting aren & rsquo; t går så bra, og du vil kanskje tilbake av eller prøve en annen taktikk for å få hennes oppmerksomhet.

3 Se etter visse atferd eller tics at hun holder gjenta. En nesten universell tic for kvinner å vise interesse for en mann er å stadig fikse og leke med håret hennes. Dette viser at hun gjør seg pen for ham. Vær observant, er en gjentagelse vanligvis en god ting, så det viser at du gjør noe som ville fortjener en positiv respons mer enn én gang. Don & # 039; t bli motløs om, som å lese kroppsspråk er en ferdighet som tar tid og krefter. Men hvis du holder deg med det, bør du se positive resultater begynner å dukke opp i alle dine fremtidige interaksjoner.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com