Hvordan lage vintage brude headpieces

August 28

Hvordan lage vintage brude headpieces


Med inspirasjon fra fortiden er det som definerer vintage stil som helhet. Så når det gjelder å velge og lage ditt eget hode-kjole for den spesielle anledningen, vurdere hvordan å innlemme juveler, fjær og bånd for å skape en one-off stykke som er helt personlig for deg. Å gjøre en full-size lue kan være en skremmende og nesten umulig uten en profesjonell modist hjelp. Imidlertid skaper en delikat bryllup headpiece ved å inkludere dine egne smykker som øredobber er enklere enn du tror, ​​og en fin måte å legge til at "noe gammelt" element til den spesielle dagen.

Bruksanvisning

feste klips

1 Ta din valgte sinamay basen. Fest en metall krokodille klipp ved å sy fra tilbake til forsiden av basen med nål og tråd. Pass på at det er knyttet en sikker måte.

2 Kutt dine valgte vintage stoffer til 15cm firkanter. Lag stoffet på toppen av hver, brett innover, klype i midten og sikker ved å sy. Lim eller sy til forsiden hjørnet av sinamay basen. Ta din pre-laget bow, plasser den på ideelt område på base og sy den på plass. En off-center ordning ser mer profesjonell.

3 Hvis du har gåsefjær, krølle dem i sirkel en form. Pakk med et stykke tråd på basen og knute tett for å sikre. Lag fjærene oppå hverandre for å gi tekstur. Sy dem til sinamay basen.

4 Fjern forsiktig stammer fra perleøredobb. Bruk nylig fått hull for å sy ører til sinamay i den ønskede posisjon. Knapper kan legges på samme måte.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com