Hvordan utforme et soverom planløsning

June 23

Hvordan utforme et soverom planløsning


Hvis du ønsker å endre utseendet på soverommet, eller på barnerommet, kan du spare deg for masse tid og krefter ved først å opprette et soverom plantegning på papir. Dette lar deg ommøblere så mange ganger du vil, til du skape den rette ordningen for din stil og dine behov, uten å faktisk flytte møbler.

Bruksanvisning

1. Bruk et målebånd for å finne bredden av hver vegg i soverommet. Gjør dette slik at når du gjør plantegning, vil du ha målinger som vil gjøre tegningen nøyaktig.

2 Legg et stort stykke papir på et flatt underlag. Bruk en linjal og blyant for å lage en boks som skal representere gulvplass på soverommet ved å gjøre fire linjer, en for hver vegg bredde. Konverter målingen du laget av føttene i inches for planløsning. For eksempel, gjør en 10-by-12-tommers boks for en 10-av-12-fots rom.

3 Bruk målebånd for å måle møbler, dører og vinduer på soverommet. Igjen, konvertere føttene til inches som i trinn 2. Bruk disse målingene ved utformingen papiret plantegning av pencilling i elementer der de passer og arrangere dem som du vil.

4 Lag flere mulige planløsninger og møbler ordninger på separate ark. Sammenligne dine skisser til selve rommet ved å se rundt når de vurderer, for eksempel, hva veggen du ønsker kommoden mot eller hvor du ønsker sengen å være. Ta på gulvet plan noe som tar opp gulvplass, slik som barnas leketøy bokser, stoler eller TV-vognene. Ved å bruke skalerte målinger, kan du finne ut hvordan alt skal passe uten å måtte flytte ting for å finne ut.

5 Velg planløsning du føler fungerer best og bruke den som en guide når du er klar til å faktisk flytte møbler.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com