Grave Verktøy for Lærvarer

March 7

Grave Verktøy for Lærvarer


Lær produkter er et slitesterkt materiale laget av kuskinn og andre dyreskinn. Dekorere belter, er jakker og saler ferdig med gravering verktøy. Gravering skinn gir plagg eller produktet en identitet og gjør det ser interessant. Carving navn eller design på skinnmaterialer er et håndverk som er gjort av dyktige kunstnere.

branding Tools

Merkevarebygging verktøy er en form for skinngravering verktøy som er oppvarmet og stemplet på et skinn produkt. Merkene er dannet i forskjellige utførelser, for eksempel blomster, trær, landbruksbygder og andre kunstneriske skulpturer. Merket er plassert inn i en varm ild for å varme enden av verktøyet, så stempler de utskårne design på skinn, brennende design i skjul, og skaper en permanent gravering av design. Tenk på en branding jern og måten cowboys eller Gård markere sine styrer og kuer. Den samme filosofien er ferdig med disse lær gravering verktøy.

slegger

Hammering design i skinn med en klubbe er en annen grunnleggende gravering verktøy. Klubbe er lik en hammer. En gummihodet er plassert på et håndtak i stedet for et jern eller stål hodet benyttes for vanlige konstruksjons hammere. En slag eller stempel med spesifikke design berører lær produktet og klubbe brukes til å hamre at design permanent inn i skinn. Plassering av lær på en hard overflate gjør at klubbe å bulke design i skinn, noe som gjør design på frimerket vasken inn i skjul. Treklubber kommer i forskjellige former, størrelser og vekt for gravering skinn.

cutters

Kutte skinn i ulike former er gjort med skinn kuttere. En svivel kniv er et vanlig gravering verktøy som brukes til å utføre denne oppgaven. Et skinn kniv med en avrundet blad laget av rustfritt stål er den store skjæreverktøy som brukes av håndverkere. En trehåndtak gjør den skarpe kanten av kniven for å presse gjennom skinn. Rocking håndtaket frem og tilbake gjør rett snitt inn i kuskinn. Svingbare kniver er lik slag; den skarpe kanten av svivelen kniv hviler på skinn og en klubbe slår kniven gjennom ønsket kutt.

laser~~POS=TRUNC

Fremme av teknologi har gjort det mulig lær gravering verktøy for å bli kontrollert av datamaskiner og lasere. En logo eller tilpasset design er skissert på en dataskjerm, og overføres til lær produkt av en lasersystem. Laseren brenner design i skinn. Enhver digital design som er laget med et datasystem kan bruke en laser til å plassere det bildet på kuskinn eller skinnvarer.

bevelling Verktøy

En skråkant er en type skinn gravering verktøy som brukes til å forme forskjellige utførelser. Ulike teksturer og former utgjør hvelv avfasing verktøy. Verktøyet er formet som en kile på enden og en klubbe hammere avfasningen verktøyet inn i skinn, noe som gjør en 3D figur. Den spisse ende av kilen kalles tå, mens den avrundede ende er referert til som hælen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com