Bursdag gave ideer for en 24 år gammel kvinne

January 5

Bursdag gave ideer for en 24 år gammel kvinne


Tjuefire er et interessant år for unge kvinner som det er ofte en alder der hun er i ferd med å modnes, men fortsatt beholder den parten strek fra å være ung og bekymringsløs. Mange er ferdig med høyere utdanning på dette tidspunktet, og prøver å finne sin ideelle jobb eller karriere, eller har å gjøre med sin første voksen romantisk forhold. Finn gaver som appellerer til det hun er i.

Handmade Items

Støtte lokale designere og kunstnere for 24-åringen som liker å kjøpe fra slike selgere. Gjør enheter selv som et smykke, klær element eller annet smykke du tror hun vil like. Slå hennes favoritt brutt smykker til noe nytt, eller lage et skjørt eller topp ved hjelp av hennes favoritt farger. Konstruer en plysj bjørn eller andre utstoppede dyr for 24-åringen som liker å samle plysj leker. Skulle du ha noen trearbeid eller metall laging ferdigheter, gjør henne til en smykker eller minnesmerke boks, eller en liten metall skulptur eller smykker treet. Det finnes også mange nettsteder tilgjengelig for å kjøpe håndlagde elementer. Mange håndlagde elementer er laget av gjenvunnet og resirkulerte materialer, som en 24 år gammel miljøforkjemper vil nyte.

gave~~POS=TRUNC

Kjøp en gave kurv på kjøpe eller gave områder som vanligvis tilbyr en rekke gave kurv alternativer, inkludert tema kurver, for eksempel sport, kaffe, vin og ost, gourmet Gavekurver og spa-themed kurver. Øl Gavekurver og godteri Gavekurver er også tilgjengelig, inkludert retro godteri kurver for den 24 år gamle kvinnen som liker retro elementer. Du kan også kjøpe en pen kurv eller boks på håndverket butikker for å bygge din egen gave kurv, slik som en make-up gave kurv fylt med make-up elementer hun liker, men kanskje kan ikke alltid råd til. Slike kurver kan være fylt med elementer fra ett merke eller flere, avhengig av preferanser. Spa Gavekurver kan kjøpes, eller bygge din egen. Inkluder elementer som hennes favoritt bad og kroppsprodukter, loofahs, sjampo, dyp conditioner og nye ansikt håndklær.

elektroniske gaver

Søk etter gaver som MP3-spillere og digitale kameraer for elektronisk tenkende 24 år gammel kvinne, eller for den 24-åringen som fortsatt bruker en CD-spiller og engangskamera. MP3-spillere er bærbare, og hun kan ta en med på bilturer, mens du trener eller bruke den til å levere bakgrunnsmusikk for en fest. Se inn elektroniske gaver som bærbare ladematter for telefoner, digitale videobriller, pute fjernkontroller, personlige internett seere, fogless dusj speil med trådløse musikk sendere og digitale bærbare PCer med elektroniske penner. Hvis hun har en bil du kanskje ønsker å kjøpe en oppvarmet elektronisk frontrute skrape. Skype videotelefoner, lomme videokameraer, og øreklokke og lue hodetelefonene er også alternativer.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com