Hvordan lage en Double Stranded Bead Bracelet

May 29

Hvordan lage en Double Stranded Bead Bracelet


En dobbel strandet perle armbånd er rett og slett et armbånd som består av to beaded tråder. Stressede separat eller beaded i en kjede mønster, etterlater den grunnleggende armbånd stil rikelig rom for tolkning. Fra tykk leire perler i en moderne skapelse til delikate glassperler i et klassisk stykke, det koster mindre å lage din egen profesjonelt utseende smykker hjemme enn det gjør å kjøpe en identisk element fra en butikk.

Bruksanvisning

Thin Bracelet

1 Skjær et stykke plast snøret 28-inches lang for å skape en grunnleggende voksen størrelse armbånd. Brett linje i halv jevnt og klemme folden mellom fingrene. Knyt klemt fold i en halvstikk-knute for å lage en 1-tommers sløyfe med to ender selv hengende ned.

2 Skyv fem blå perler på venstre strengen og fem blå perler på riktig streng. Klem strengene sammen og skyv en klar perle på begge strenger. Trekk i trådene fra hverandre og skyv fem blå perler på hver side. Gjenta fem 1-5 mønsteret til bare 2 inches av streng restene.

3. Bind strengen i en liten knute for å feste kulene. Skyv en stor hvit perle på strengen og knyt en knute for å sikre. Skjær eventuelle gjenværende streng. Skyv stor perle inn i løkken for å feste armbånd rundt håndleddet.

Tykk Bracelet

1 Skjær en 32-tommers-lange stykke fiskesnøre og brett den i to jevnt. Bind den brettede spissen i en halvstikk-knute for å lage en 1-tommers loop.

2 Skyv tre blå perler på venstre strengen og tre blå perler på riktig streng. Skyv en klar perle, en blå perle og en klar perle på venstre streng. Skyv høyre strengen, går fra høyre mot venstre, gjennom de tre kulene for å lage en tykk linje på tvers av armbåndet.

3 Gjenta trinn 2 skyve tre blå perler på hver side og deretter tre diverse perler for å lage en tykk linje, før kun 2 inches av strengen gjenstår. Knyt en knute i strengen for å sikre perlene.

4 Skyv en hvit perle på strengen og knytte en knute for å sikre. Skyv perle gjennom armbånd sløyfe for å sikre.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com