Hvordan feste draperi kroker til gardin ringer

January 24

Hvordan feste draperi kroker til gardin ringer


Bruke gardin ringene å suspendere klype-plisserte gardiner er en moderne teknikk som skaper en funksjonell og interessant vinduet behandling. Draperi pin kroker S-formede biter av wire, skjerpet i den ene enden for å sikkert suspendere tunge gardiner på en spesialisert travers gardin stang. Ved å feste krokene til gardin ringer, kan drapes henges på et bredt utvalg av dekorative stenger. Installasjon av krokene på ringene er en enkel prosess som tar bare noen sekunder.

Bruksanvisning

1 Installer draperi kroker på baksiden av din gardiner før du fester krokene til gardin ringer. Legg drapes på et flatt underlag, med forsiden ned. Holde den øvre kant av den første fold i den ene hånden og tappen kroken i den andre. Skyv den skjerpede enden av tappen kroken direkte inn i bunnen av baksiden av folden og lede det punkt mot toppen av draperingen. Kroken vil fange flere stofflag. Skyve tappen inntil den første bøy i kroken er i flukt med bunnen av folden.

2 Fest en krok på baksiden av hver fold, og pass på å sette inn pin på den samme delen av folden. Dette vil sikre at draperier henger jevnt.

3 Hold gardin ring i den ene hånden og den første fold i den andre. Tre den butte enden av tappen kroken gjennom det lille øyet på undersiden av teppet ringen. Fest en gardin ring til hver pin kroken. Når alle ringene er bundet til, kan ringene være gjenget på en gardinstang til å henge gardiner.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com