Typer av popcorn taket produkter

July 9

Typer av popcorn taket produkter


Popcorn tak produktene kommer i en rekke formål fra enkle lappeteppe til popcorn taket fjerning eller belegg. Også kjent som akustiske himlinger for sin evne til å dempe lyden, er popcorn tak laget med et tykt lag med strukturert gips. Prosessen med å skrape dette puss av er rotete, og kan være farlig, siden popcorn tak laget før 1976 ofte inneholde asbest. For små tak reparasjoner, popcorn tak patcher og spray tilby et enkelt, rimelig løsning. For store reparasjoner, takplater skaper en glatt overflate som dekker popcorn taket. For en moderne finish, popcorn tak fjerning produkter hjelpe skrelle bort det akustiske tekstur å konvertere taket til en glatt overflate.

Popcorn Ceiling Patch

Som gips gips, kommer popcorn tak patch i en liter beholder og krever ingen blanding. For små gips tak reparasjoner, slik som vannskader, flekker eller peeling, bruk en malers pensel til DAB på taket patch. Laget med aggregater som etterligner popcorn finish, følger produktet til omkringliggende popcorn tekstur og går i ett med resten av taket.

Popcorn Ceiling Spray

Enklere å bruke enn popcorn taket patch, akustiske tak spray inneholde polymer chips som etterligner teksturen av en popcorn taket. Velg riktig innstilling på munnstykket for å øke eller redusere størrelsen på tekstur støt. Spray produktet direkte på taket i en avstand på 12 inches, overlapp de uskadede popcorn områder for å blande reparasjoner med resten av taket. Bruk vernebriller og en beskyttende maske og velge lav-lukt versjoner av denne popcorn taket produktet.

Popcorn himlingsplater

Typer av popcorn taket produkter


For store reparasjoner, popcorn himlingsplater følge popcorn tak tekstur uten behov for å fjerne eller reparere den. Ideell for eldre tak som kan inneholde asbest, popcorn himlingsplater kommer i et bredt spekter av farger, størrelser og teksturer, samt en not og fjær design for å forenkle installasjonen. Ved hjelp av en krittstrek, markere en horisontal og vertikal linje over midten av taket. Begynn installasjonen av himlingsplater på midtpunktet der linjene møtes i en X. Smear et tykt lag med lim på baksiden av hver takplate med en sparkel.

Popcorn Ceiling Fjerning

Typer av popcorn taket produkter


For å gi taket et glatt, moderne finish, fjerne popcorn tak laget ved å fukte sin ytre overflate. I en sprayflaske, blande vann med flytende vaskemiddel og spray popcorn taket, og deretter skrape fuktig tekstur med en sparkel. Alternativt, male popcorn taket med latex maling, deretter skrape den fuktige popcorn taket før malingen tørker. Når taket er nakne, refinish det med gips sammensatte.

Malt Popcorn Ceiling Fjerning

Slik fjerner du en popcorn taket som tidligere ble malt, bruke en kjemisk malingsfjerner for å trenge gjennom den tørre latex og fukte popcorn laget. Bruk en maske, beskyttelsesbriller og gummihansker for beskyttelse som du skrape popcorn taket av med en sparkel.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com