Hvordan fylle HP DeskJet blekkpatroner

June 15

Hvordan fylle HP DeskJet blekkpatroner


De Hewlett Packard (HP) Deskjet blekkpatroner kan fylles med en refill kit to til 10 ganger avhengig av hvilken type refill kit du kjøper. Den refill kit har alt som trengs for å fylle blekkpatronen hjemme uten å måtte løpe ut for å kjøpe en ny HP-blekkpatronen. Etterfylte blekkpatroner skriver ut med samme kvalitet hvis du fyller dem riktig.

Bruksanvisning

1 Legg ut avisen og tømme innholdet i refill kit som du vil bruke for å fylle blekkpatronene. Fargen Settet har en flaske hver av magenta, cyan og gult blekk og tre sprøyter. Den svarte refill kit har en sprøyte og en flaske med svart blekk. Noen kits vil ha en push pin for å forstørre luftehullene hvis den aktuelle blekkpatronen ventilasjonshull er for små for sprøyten.

2 Fjern etiketten eller dekselet fra blekkpatronen. De fleste av HP-blekkpatroner har en etikett som dekker luftehull, men noen eldre kassetter har en cover på toppen. Du kan trekke av etiketten. Dekselet krever løsne med en smør kniv. Vær forsiktig med å lirke for hardt og bryte dekselet.

3 Bruk knappenålen hvis settet kommer med en å gjøre luftehullet større. Sett tuppen på hullet og trykk ned for å forstørre det. Hopp over dette trinnet hvis blekkpatronen refill kit ikke har en knappenålen.

4 Dypp tannpirker inn i ventilasjonshullene av farge HP-patroner for å bestemme fargen på hver. Hopp over dette trinnet hvis du fyller den svarte blekkpatronen.

5 Fyll sprøyten med riktig blekk beløpet som er oppført på refill kit. Sett nålen i flasken for blekk og trekke opp på stempelet for å trekke ut blekk. Farge kassetter vil ta alt fra 3 ml til 8 ml av blekk. De svarte patroner ta alt fra 10 ml til 20 ml blekk. Settet inkluderer en sprøyte for hver farge.

6 Sett nålen inn i ventilasjonshullet. Trykk ned på stempelet for å injisere blekk. Hvis blekk begynner å sive ut av luftehullet, stoppe og bruke et papir håndkle til å tørke opp blekket. Patroner som ikke er helt tom vil trenge mindre blekk enn anbefalt.

7 Bruk teip til å tape dekselet tilbake på toppen av blekkpatronen hvis du måtte lirke dekselet på blekkpatronen. Patroner med etiketter trenger ikke etikettene erstattet.

8 Plasser HP-blekkpatronen i skriveren. Kjør en testside eller to å sykle blekket før du kjører noen utskriftsoppgaver. Bruk alle typer dokumenter for å kjøre testen side (r).


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com