Hvordan Transport Prefab granittplater

July 24

Hvordan Transport Prefab granittplater


Prefabrikkerte granittplater er nyttige for benkeplater og annet interiør og eksteriør design programmer. Prefabrikkerte plater er beleilig precut å passe området hvor de vil bli installert. Man kan transportere prefabrikkerte plater ved hjelp av en A-ramme støtte som er festet til sengen av en lastebil med platene tett fastspent og festet til bærerammen. Granitt prefab plater er svært tung, og du bør transportere dem nøye. Prosessen kan være farlig, så vel som skadelig for granitt hvis du ikke observere nødvendige prosesser.

Bruksanvisning

1 Konstruer eller kjøpe en A-ramme støtte til å plassere på baksiden av en lastebil. Fest eller stropp A ramme støtte til sengen av lastebilen.

2 laste forsiktig granittplater vertikalt inn i seng av lastebilen og lene ferdighus plater på en ramme støtte. Bevege platene sammen med den tynneste side av platen som vender mot bakken. Fordel vektbelastning jevnt på en ramme støtte for å holde A-ramme og lastebilen fra å bli farlig overbelastet og ubalansert på den ene siden. Noen overdrevent tunge og store ferdighus plater kan kreve en kran for å løfte platene og legg dem på en ramme støtte. Kontroller at lastebilens haling lastekapasitet er tilstrekkelig.

3 Strips granitt ferdighus plater til A ramme støtte, hjelp tie stropper med wenches. Mange lastebil senger har spor nær toppen av begge ender av lastebil seng hvor du kan plassere tie stropp S kroker for sikker stropping. Stram de tie stroppene så stramt som mulig.

4 Transporter ferdighus granittplater til installasjonsstedet. Kjør forsiktig og langsomt rundt hjørner og svinger for å redusere risikoen for å skade granitt og å holde lastebilen velter.

5 Løs og losse ferdighus granittplater. Sørg for ikke å stå i stilling hvor granitt plate ville falle under lossing og avbinding.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com