Hvordan Tile et bakgrunnsbilde

June 27

Hvordan Tile et bakgrunnsbilde


En stasjonær bakgrunnsbilde kalles bakgrunnsbilde. Du kan angi skrivebordsbakgrunnen til et av bildene Microsoft leverer med operativsystemet, eller du kan velge ditt eget bilde fra det digitale samling eller Internett. Du kan også lage din bakgrunn fra grunnen av med et program, lagre det og bruke det. Enhver tapet kan settes som et flislagt bakgrunnsbilde.

Bruksanvisning

En Klikk på "Start" -knappen. Klikk på "Control Panel", den fjerde alternativet på høyre side av menyen.

2 Dobbeltklikk på ikonet "Skjerm" i mappen; ikonene er i alfabetisk rekkefølge. Klikk på "Desktop" -fanen, den andre kategorien fra venstre.

3 Klikk på pil ned for å bla gjennom alle alternativene i den hvite boksen under "Bakgrunn" og klikk et bakgrunnsbilde fra alternativene. Klikk på rullegardinpilen på høyre side under "Position" og velg "Tile". Klikk på "OK" -knappen.

En Klikk på "Start" meny-knappen. Klikk "Control Panel".

2 Klikk på "Utseende og personalisering" i Kontrollpanel og deretter "Personalisering" på toppen.

3 Klikk "skrivebordsbakgrunn", den andre linken fra toppen av mappen. Klikk på pil ned for å bla gjennom alle alternativene i hoved hvite boksen. Klikk på en skrivebordsbakgrunn.

4 Klikk på midten bullet under "Hvordan skal bildet plasseres?" til flis bakgrunnen. Klikk på "OK" -knappen.

En Klikk på "Start" -knappen. Klikk på "Control Panel" i nederste høyre i menyen.

2 Type "skrivebordsbakgrunn" uten anførselstegn i søkefeltet øverst til høyre.

3 Klikk "Endre skrivebordsbakgrunn"; det bør være det eneste søkeresultatet. Klikk på drop-down boks på toppen av alternativene skjermen ved siden av "Picture beliggenhet." Klikk på plasseringen av skrivebordsbakgrunn bildet.

4 For å velge bort alle bildene, klikker du på "Clear all" knappen i øvre høyre hjørne (ikke gjør dette hvis du vil at bakgrunnen skal være en shuffling slide-show av bilder). Klikk på en skrivebordsbakgrunn image. Klikk på rullegardinpilen i nederste venstre hjørne, og klikk på nest siste alternativet, "Tile." Klikk på "Lagre endringer" -knappen nederst.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com