Hvordan koble Panel gjerder til en 4X4

August 7

Hvordan koble Panel gjerder til en 4X4


Gode ​​gjerder gjøre gode naboer er hvordan det gamle ordtaket. Mange ganger et hus kan velge å installere et panel gjerde for å gi retningslinjer fra nære naboer eller blokkere utsikten fra en nærliggende vei eller motorvei. Uavhengig av årsak, installere en del av panel gjerder er et prosjekt som de fleste huseiere kan fullføre med riktig verktøy og litt tid. Å gjøre dette prosjektet selv kan også være en stor pengene sparer over ansette en fekting selskap for installasjonen.

Bruksanvisning

1. Bestem høyde at gjerdet panelet skal befinne seg over bakken. Det er ofte en god idé å litt heve gjerdet paneler av bakken minst et par inches for å unngå vannskader.

2 Marker et referansepunkt på 4 x 4 innlegg med en blyant. Plasser den ene enden av et målebånd i bakken og måle den etter antall inches at bunnen av gjerdet panelet bør være av bakken. Gjenta merket på motsatt 4 x 4 at panelet vil bli knyttet til.

3 Plasser panelet på bakken og starte en spiker i gjerdet for vedlegg. Finn den horisontale tverrskinne som de vertikale panelene er festet. Kjør en 18 eller 20d spiker gjennom panelet og jernbane med en hammer slik at poenget med neglen er bare viser gjennom baksiden av skinnen. Spikeren bør typisk være plassert inne i den første en tomme eller så fra kanten av panelet. Husk at en andre panelet vil også bli naglet til 4 x 4.

4 Drive tre nagler i panelet ved hver ende av den horisontale skinnen. Løft panelet og lene den mot 4 x 4 innlegg. Det kan være lurt å få hjelp i løpet av denne prosessen, fordi de fleste gjerdet paneler er tung og kan være vanskelig å manøvrere på egen hånd.

5 Plasser panelet som det skal monteres til 4 x 4 stolpe. Løfte den ene ende av panelet, slik at bunnen av gjerdet er ved det markerte punkt på 4 x 4. Bruk en hammer og drives spikeren i den øvre skinnen litt inn i 4 x 4 stolpe. Pass på at panelet dekker bare halvparten av 4 x 4 innlegget fordi et annet panel vil typisk være knyttet til innlegget.

6 Hev den motsatte ende av gjerdet panel slik at bunnen av gjerdet er ved det markerte punkt på dette innlegget og drive den øverste spiker inn litt for å holde panelet på plass. Plassere et nivå midt på overliggeren av gjerdet. Gjør eventuelle justeringer av panelet, slik at den er i vater. Denne justeringen vil innebære å trekke spikeren gratis, flytte gjerdet opp eller ned og kjøring spiker inn igjen.

7 Kjør alle fire spiker i sikkert med hammeren når du er fornøyd med plasseringen på 4 x 4 innlegg av gjerdet panelet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com