Hvordan endre en termostat på en Cadillac DeVille

August 25

Hvordan endre en termostat på en Cadillac DeVille


Hvis du er heldig å være i stand til å kjøre rundt i en luksuriøs Cadillac DeVille, du sannsynligvis vil holde den i gang i topp form. Roterende dekk, skifte olje og rutinemessig vask er alltid på vedlikehold listen, men neglisjere kjølesystemet kan føre din DeVille til et langt opphold på bilverkstedet å ha motoren overhalt. En rask endring av et par-dollar termostat kan forebygge skader som kan koste tusenvis.

Bruksanvisning

1 Ta termostathuset ved å fjerne de to boltene som holder den på DeVille motor, løft termostathuset av motoren for å avsløre termostaten. I DeVille termostaten erstatning, er radiatorslange fortsatt er koblet til huset. Drain slangen på en ren bøtte, og skyv slangen og huset ut til siden slik at du kan få tilgang til termostat.

2 Trekk termostaten ut av DeVille inntak. Det ikke er boltet på plass; fjerne det ved å trekke opp på den. Det kan feste seg hvis det har vært der i mange år, men å dra i det bør bryte den løs. Trekk den gamle pakningen av inntaket og tørk den bearbeidede overflaten av med et rent håndkle. Sørg for at hver bit av den gamle pakningen er fjernet; om nødvendig, skrape biter av med en sparkel eller blad. Ikke la noen av bitene komme inn i inntaket.

3 Plasser den nye termostaten til inntak manifold og plassere en ny termostat pakning oppå manifolden

4 Plasser termostathuset på toppen av pakningen og skru begge delene tilbake på plass.

5 Sett overflødig radiator væske tilbake i radiatoren grundig påfyllingslokket.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com