Alternativer til Mederma

November 4

Alternativer til Mederma


Arr dannes som en del av kroppens naturlige helbredende prosess, og kan variere i størrelse og intensitet basert på alvorlighetsgrad og plassering av såret, samt alder, arvelighet og til og med sex eller etnisitet. Mederma Stretch Marks Therapy inneholder cepalin, en proprietær botanisk ekstrakt som mykgjør herdet arrvev å forbedre sin farge, tekstur og generelle utseende over tid. Det er også en rekke alternativer til Mederma for å minske synligheten av arr.

dermatologist behandlinger

For raskere resultater enn å bruke Mederma, er det mange i-kontoret behandlinger hudlege kan gi for å redusere synligheten av arr. Dermabrasion bruker en elektrisk maskin for å fjerne det øverste laget av huden, og dermed minsker utseendet på arr og andre hud misfarging. Dype arr kan kreve flere behandlinger for å oppnå det ønskede utseende. Hudleger kan også prøve laser resurfacing behandlinger og injectables som kollagen og hyaluronsyre for å forbedre utseendet på arr.

naturlige alternativer

Naturlig rettsmidler for arr inkluderer kakaosmør, en bevist naturlig fuktighetskrem og aloe vera, en naturlig planteekstrakt som helbreder og reduserer betennelse. Ifølge plastisk kirurg Robert Bernard, MD, hvordan du bruker fuktighetskremer er nøkkelen. Masserer huden bidrar til å bryte ned de tette båndene av kollagen som har festet til underliggende vev og skapte arret. Bernard anbefaler forsiktig masserer fuktighetskremer i arret i 15 til 30 sekunder et par ganger om dagen.

Andre Scar-fjerning Gels

Det finnes en rekke over-the-counter konkurrenter til Mederma at også bidra til å redusere utseendet til arr. Hvis du har en følsomhet for Mederma eller har funnet det å være ineffektiv, kan det være lurt å prøve Scarguard MD, en annen aktuell behandling for arr tilgjengelig på de fleste apotek. Den inneholder en blanding av silikon, kortison og vitamin E for å danne en beskyttende hinne over arr som hjelpemidler i healing. Spør din hudlege for å anbefale andre effektive over-the-counter behandlinger for deg.

solkrem

Holde arr beskyttet fra solen er avgjørende for å hindre en økning i sin synlighet og å gjøre dem i stand til naturlig avta på egenhånd. Bruk alltid solfaktor 15 eller høyere for å beskytte arr fra ultrafiolette stråler som stimulerer melanocyttene - cellene som produserer pigment og forårsake mørk misfarging.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com