Hvordan bruke Tennis Basketball baller dribbling Drills

March 13

Hvordan bruke Tennis Basketball baller dribbling Drills


Basketball dribling handler om presisjon, fart og kontroll. Ved hjelp av tennisballer å øve på ball-håndtering ferdigheter er svært effektiv fordi den lærer deg å bruke fingrene og å finne uten å se på en stor oransje basketball ballen. En av fordelene med å trene med en tennisball er at du kan gjøre det fra hvor som helst, enten det er inne i garasjen eller på et offentlig park. Alle aldre og størrelser av basketball spillere kan dra nytte av forbedrede kule håndtering ferdigheter, som hjelper alle aspekter av spillet, inkludert skyting. Prøv disse enkle øvelser ved hjelp av tennisballer og du vil bli dribbling som en ekte punkt vakt.

Bruksanvisning

1 Start med stasjonære øvelser. Stasjonære øvelser er de enkleste tennis ball øvelser når du starter. Dribble en tennisball med høyre hånd et par ganger og deretter bytte til venstre for et par driblinger. Bruk fingertuppene til å drible i stedet for palmer i hånden. Fingrene gi deg mer kontroll over ballen, enten det er en tennisball eller en basketball. Ikke begynn å bevege bena før du er komfortabel med denne stasjonære dribling.

2 Walk og drible tennis ball med vekslende hender. Ta et par driblinger med den ene hånden og deretter bytte til den andre mens du går. Få raskere ved å bytte hender ved å ta bare en dribble per hånd, bytte hver dribling.

3 Dribble en basketball med en hånd mens du holder en tennisball i den andre hånden. Deretter kaste tennisball i luften og fange den med den andre hånden, samtidig bytter basketball-dribbling hånd. Denne øvelsen tvinger deg til å holde hodet opp i luften for å fange tennisball, som er en viktig ferdighet å lære for basketball ball håndtering. Legg en crossover med basketball når du kaster den røde ballen i luften for å forbedre din hastighet og koordinering mellom dine to hender. En crossover er svært vanskelig å gjøre når du prøver å fange en tennisball, så vær forberedt på - denne øvelsen tar mye energi og konsentrasjon.

4 Kast tennis ball mot en vegg mens dribbling en basketball med en hånd. Dette er en stasjonær drill som gjør at du kan fokusere på dribling, uten å måtte bekymre seg for å flytte føttene rundt banen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com