Hvordan dekorere for en 75-bursdagsfest

November 16

Hvordan dekorere for en 75-bursdagsfest


Den gjennomsnittlige levetiden for en amerikaner er 77 år, noe som betyr at noens 75te bursdag partiet bør være en feiring av et langt liv. For de fleste er det 75-bursdagsfest en tid for å huske fortiden og å reflektere over familie, venner og hendelser som gjorde livet verdt å leve. Pynt for en 75-bursdagsfest med elementer som vil hjelpe din kjære huske hans eller hennes lange og meningsfylt liv.

Bruksanvisning

1 Dekorer for en folkemengde hvis familien er stor. Lag et eget område for barn å leke i, og et rolig område for voksne å mimre. Plasser fotoalbum i voksen område for folk å se gjennom. Dersom familien er liten, bør du vurdere å ha festen på en fin restaurant som en spesiell godbit for bursdagen person.

2 Dekorer med sølv. Den 75 år regnes som platina år. Selvfølgelig kan du ikke kjøpe platina ballonger eller streamere, men du kan kjøpe sølv seg, og det er nær nok i de fleste tilfeller. For et elegant utseende, plasser hvite roser i sølv vaser eller retter, sammen med hvite lys i sølv lysestaker, snarere enn å kjøpe sølv eller "over the hill" ballonger.

3 Dekorer med minner. Blås opp og ramme meningsfulle bilder som bryllup bilder, familiegjenforening bilder og lignende bilder fra viktige hendelser. Legg dem i sølv rammer og gruppere dem på et bord. Vurder å lage en til en stor plakat som kan henge over gave eller kake bordet.

4 Hang et banner. Plasser en banner utenfor hjemmet erklære at det er personens 75-årsdag. Bind noen sølv ballonger til postkassen også. Dette vil føre gjester til det rette huset, og det vil også gi naboene en sjanse til å erkjenne og feire bursdagen personens lang levetid.

5 Gå tilbake i tid. Be gjestene å kle fra epoken der bursdagen person ble født, eller fra når personen var en tenåring. Hvis du har elementer eller gamle leker fra den tiden, pynte med disse tingene også.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com