Håndverk å gjøre med en tannbørste

May 30

Håndverk å gjøre med en tannbørste


En smart artist eller crafter kan forvandle nesten hvilket som helst objekt i et håndverk å lage verktøy eller kunstverk. I mange tilfeller fungerer dette også for å resirkulere eller oppgradere et objekt ellers bestemt for en fyllplass. Når det gjelder gamle tannbørster, vurdere å dreie håndtaket inn i et armbånd eller ved hjelp av håndtaket eller bust som prosjektverktøy. En enkel, men ny tannbørste kan være dekorert for å oppmuntre til et lite barn til å børste som tannlegen anbefaler.

Armbånd

Lag en enkel plast bangle ut av en tannbørste. For best resultat, bruk den mest grunnleggende og ofte billig slag med ingen gummi gripende eller annen tekstur - bare en solid lengde på plast. Rengjør tannbørste grundig og bruke nebbtang til å forsiktig fjerne alle bust. Slipp tannbørste i en gryte med vann og koke det i en time. Med tang, fjerne børsten fra vannet og begynne å jobbe umiddelbart. Bruk tang eller tang for å holde tannbørsten stødig og bruke et annet sett med tang eller en skrustikke grep å bøye plast til en form som passer for et armbånd. En annen armbånd kan fungere som en guide for form og størrelse. Slipp formet armbånd i kaldt vann for å sette formen.

splatter Paintbrush

Bruk tannbørsten som en enkel, hvis rotete, splatter-maleverktøy. Dekk arbeidsområdet med avis eller en liten støv ark, utarbeide et brett med maling og plasser den tiltenkte lerretet i midten av avisen. Dypp tannbørstehårene i malingen. Gripende håndtaket med fingrene, tar sikte på hodet på tannbørsten på lerretet og bruke tommelen til å forsiktig børste tilbake bust. Gradvis slipper bust i en stryke bevegelse av tommelen, og dermed stropping små dråper med maling på den tiltenkte lerret for et fint flekkete effekt.

Rug-Making Needle

En type rag rug kalles en Amish rug eller naalbinding rug er populært kalt en tannbørste teppe på grunn av verktøyets mange bruker for å gjøre det: en gammel tannbørste. Å gjøre teppet involverer veving rag strimler gjennom looper å danne knop. En stor nål gjør det lettere å skyve stoffet gjennom disse løkkene, men nåler med hoder brede nok til å romme stoff bredde kan være vanskelig å finne eller dyrt. Thrifty håndverkere ofte lage sin egen nålen ut av bøyd wire eller plast lengden på en tannbørste. For å gjøre en rug-making nål, kutte hodet av en tannbørste, sende den ene enden av tannbørsten til en avrundet spiss og bore et hull gjennom den andre enden. Thread stoff bånd, bånd eller garn gjennom hullet og bruke den spisse enden som poenget med en nål.

Craft Tool

En tannbørste kan brukes på en rekke måter som et håndverk verktøy. Som en grov pensel, bruke det og noen gull maling for å skape en forgylt effekt på kantene av møbler eller bilderammer. For noen prosjekter, bør garn eller klut være mykere eller frynset på noen måte, og en tannbørste fungerer godt for dette, når en vanlig børste eller kam kan være for grov. Bust av en tannbørste kan også legge tekstur til leire for sculpting prosjekter eller forsiktig mold folie over detaljerte overflater. Når et håndverk prosjektet er ferdig, kan du bruke en tannbørste til å rengjøre andre håndverket verktøy som pensler, leire sculpting kasseroller og selv kalligrafi penner.

Dekorert tannbørste

En mor som søker å overtale et lite barn å pusse tennene etter måltider kan dekorere tannbørsten i et barnetiltalende stil. Bruk vanlig - men ikke giftig - håndverket forsyninger som filt, lim, googly øyne og garn for å slå tannbørsten i en tann fe, en klovn, en robot eller annen form. Enda bedre, la barnet dekorere tannbørste på en måte som gjør ham til å smile lenge nok til å pusse Pearly hvite.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com