Tog Håndverk for barn

December 23Mange små barn, spesielt gutter, tilbringe timer å spille med togsett og ofte bære at fascinasjon til reelle tog. Barn i alle aldre vil nyte å gjøre tog håndverk fra grunnleggende håndverk forsyninger. Disse håndverk kan bli satt på utstilling, gitt som gaver eller til og med spilt med om de er holdbare nok.

Candy Train

Barn elsker godteri tog fordi når de er lei av å spille med dem, kan de pakke godteri og spise dem. Hvilke typer godteri som brukes i en godte tog kan variere, men de bør alle være pakket og kan omfatte ruller av små runde godteri, små pakker med tyggegummi, sjokolade, taffies eller karameller. Sukkertøy kan så kombineres i en hvilken som helst måte for å skape en motor og biler, alle forbundet med en snor eller bånd. Hver bil i toget skal ha en base av en pakke med tyggegummi eller rull med runde godteri, harde runde godteri som hjul og andre godterier som dekorasjoner. Eldre barn kan bruke et varmt lim pistol for dette prosjektet, men yngre barn bør bruke håndverket lim eller har en voksen lim med en varm limpistol.

recyclables Train

Barn kan bygge et tog fra funnet i en papirkurven elementer. Dette vil hjelpe dem å lære viktigheten av gjenbruk husholdning materialer. Barna kan male små bokser, flasker, lokk og bokser i forskjellige farger og lim dem sammen med varmt lim eller håndverket lim for å gjøre et tog.

Toilet Paper Roll Train

Toalettpapir ruller gjøre en god base for et tog og biler. Motoren består av en horisontal toalettpapir roll og halvparten av en roll limt på vertikalt som røyk stabelen. Hver bil er laget av en horisontal toalettpapir roll med kartotekkort eller bygging papir rektangler limt på hver side av det å gjøre veggene i bilen. Barn kan også kutte ut papir sirkler for hjul og lim dem på motor og biler.

Paper Train

En grunnleggende papir tog er en av de enkleste type tog en preschooler kan gjøre. Barn begynner med sirkel og rektangel figurer av forskjellige størrelser kuttet ut fra bygging papir. Etter at alle figurene er kuttet ut, kan de bruke dem til å danne et tog. For å gjøre dette, kan de bruke limstifter å feste dem til en kontrastfarge på bygging papir. En annen idé for å lage en papir tog er å spore et barns arm og hånd på et stykke papir, går rundt hånden med fingrene tett sammen som i en vott. Når brikkene er skåret ut, blir hånden motoren og armen kan kuttes i stykker for å gjøre bilene.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com