De beste innleggssåler for stående

April 15

De beste innleggssåler for stående


Belastningsskader kan være forårsaket ved å gjenta den samme aktiviteten på regelmessig basis, på en måte som er skadelig for kroppen. Alle som jobber i en jobb som krever konstant stående er i fare for å legge unødvendig stress for de lavere rygg, føtter, knær og hofter. Dette slitasje på kroppen kan forebygges ved å finne og bruke de beste innleggssåler for stående eller konstant aktivitet.

Ergo Comfort Plus Therapy plattformer

Dette selskapet tilbyr Anti-Fatigue Footwear innleggssåler. Laget bruker Ergosert teknologi, er denne sålen sertifisert for å leve opp til de samme kravene til premium industriell anti-fatigue matter. Denne innersåle tilbyr top-of-the-line demping for føttene, designet for å gi støtdemping. Helkoppen er ekstra dypt for å skape en simulering av naturlige kropps pute. Hælen hjelpemidler også i bedre balanse og stabilitet. The Anti-Blister Top er utformet for å gi en avkjølende effekt på føttene og redusere potensialet for blemmer.

Crocs Silver innleggssåler

Disse Ortopediske Medisinske Sko innleggssåler fra Crocs er godkjent av den amerikanske podiatric Medical Association. Dette produktet er ergonomisk sertifisert av United States ergonomi. Designet for å absorbere støt og begrense stress på korsryggen, føtter, knær og hofter, har disse sålene vist seg å redusere muskeltretthet ved 62,6 prosent, sammenlignet med bare stående barbeint. Laget av Croslite materialet, er dette lett produkt lukt motstandsdyktig og bør gi mindre belastning på kroppen under aktiviteter som det å stå, gå eller løpe.

Archcrafters Custom innleggssåler

Archcrafters gir mange muligheter for de som søker etter de beste innleggssåler for stående. De Custom komfort Aktive innleggssåler er spesiallaget for å passe formen på foten. Denne gjengivelse av buen og vristen skape en polstret kamp for å balansere vekten av foten. Den kunstskinn gir ekstra pute mens forsterket hæl gitt ankel stabilitet og større balanse. To millimeter tykke, vil dette innersåle legge optimal komfort og støtte for alle aktive situasjon.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com