Ulike ideer for et kjøkken øy

June 9

Ulike ideer for et kjøkken øy


Finne riktig kjøkken øy for kjøkkenet er kanskje ikke så lett som å plukke en ut av en hjemme-forbedring showroom gulvet. Et kjøkken øya tar på mening i et kjøkken plass når sin design og funksjon er skreddersydd til behovene til kjøkkenet. Planlegg utformingen av et kjøkken øy å ha de egenskaper og funksjoner som vil forbedre og forbedre arbeidsflyten på kjøkkenet.

arbeid Surface

En enkel øy design er en som legger til en ekstra arbeid og servering overflaten til kjøkkenet. Noen øya design innlemme en hovedvask eller en ekstra prepping vasken på øya som tar mat håndtering bort fra de skitne retter. I tillegg til å gi en ekstra arbeidsflate, kan cooktops legges til en kjøkkenøy som en frittstående funksjon eller med prepping vask. Disse tilleggene vil forvandle øya til et sentralt sted for matlaging. Utvidet kjøkken øy tellere kan gjøre ekstra plass til sitteplasser. Et buet øy toppen etterligner følelsen av et rundt bord som gjør øya føles som en møteplass på kjøkkenet.

Form

Hvert kjøkken øy trenger ikke å være rektangulær form. Designe et kjøkken øy som har en S- eller U-formen som kurver vil gi en plass på kjøkkenet en unik og stilig utseende. En L-formet øy kan definere to ulike arbeidsområder på samme øy, for eksempel en for prepping mat og den andre for matlaging eller spise.

Størrelse

Den ledige plassen i et kjøkken vil diktere den praktiske størrelsen på et kjøkken øy. Store øyer kan gjøre store kjøkken føler seg mer koselig og innbydende, mens små øyer i mindre kjøkken bli funksjonelle, plassbesparende løsninger på kjøkkenet for hakking mat og for lagring av elementer under.

materialer

Når du ser til ideer for kjøkkenet øya, kan en rekke materialer brukes til å lage en øy unik for ditt kjøkken. Basen av øya kan monteres med ferdige kabinettet eller konstruert av hyller og ben innlegg. Kjøkken øyer kan ta på seg nye definisjoner når du tenker ut av boksen. Konverter en gammel stort bord til en øy; erstatte bena om nødvendig, legge til hjul for å gjøre det mobil eller legge til en hylle for å lage en lagringsplass på øya.

Funksjon

Et kjøkken øy kan fungere som romdeler mellom kjøkken og en tilstøtende spise eller stue i en åpen planløsning. Dens layout kan flyte med linjene i planløsning, der det tar på en tilpasset form, for eksempel en trekant eller femkant. Kjøkken øyer kan utvide lagrings arealet av et kjøkken ved å innlemme hyller, kabinett og apparater under sin plass på kjøkkenbenken. Det er ganske vanlig å finne lagerreoler for bøker, boller og tallerkener, et lite kjøleskap, oppvaskmaskin og oppvarming skuffer plassert i et kjøkken øy.

Arkitektoniske funksjoner

Utformingen og arkitektoniske trekk av et kjøkken kan overføres til sitt kjøkken øya. Treskjæring, pynte trim molding og innlegg og benkeplater som dekorative har rutet kanter er noen ideer til et kjøkken øy som gjør det skiller seg ut som et utstillingsvindu i et kjøkken design.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com